Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért főleg csak a vékony pasikkal hajlandóak járni?
Nekem nincs ideálom. A stílus tetszik meg a lányokban. Tetszik most is két lány. Az egyik fél fejjel alacsonyabb nálam,erősebb testalkatú,mellette viszont iszonyat jó fej. A másik egy magas velem ő viszont vékonyka,de nagyon tetszik a stílusa,intelligens,sajnos kicsit rideg. :)
Én nem vagyok modell alkat,de mackós sem. Van rajtam kb 15+ ,ami eloszlik. Viszont járok le edzeni,ez is látszik rajtam. Ha otthon punnyadsz az is látszik rajtad. Sportolj! Ne a lányokban keresd a hibát,magad tedd rendbe elsőnek.
Én vékony vagyok, de mivel alacsony ezért ha beledöglök sem találok normális lányt, aki elfogadna így.
De te legalább tudnál fogyni, én már nőni nem tudok.
90 kg alatt egy pasi csak karácsonyfadísz....
:D
nálam.
21/L
Én nem szólom le őket.
22 F.
ma 14:18
Nyuszika, legyen gyereknapod a 120 kilómmal :D:D:D
szubjektív véleményt akartam megfogalmazni, vicces példával, de ha személyes bántásként fogod fel, hát nyugiban forogj rajta ;)
Akkor elnézést kértem.
Nem a kérdező volt a karácsonyfadíszes, hanem én. Valakinek biztos ők az etalon, sőt a többségnek valószínű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!