Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért főleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért főleg csak a vékony pasikkal hajlandóak járni?

Figyelt kérdés
A mackós nagyon ritkán jöhet náluk számításba. Ellenben egy fiúnak tetszik ha a csaj nem egy piszkafa, hanem egy picit húsosabb, van rajta 5-7 kiló többlet pl combon, feneken. Tehát nem kövér a lány nem is nagyon molett, csak picit húsosabb, van rajta mit fogni. De egy lánynak csak a vékony, nulla zsírzsázalékú pasik jönnek be főleg. Oka?
2012. márc. 11. 12:45
1 2 3
 11/24 asdface ***** válasza:

Nekem nincs ideálom. A stílus tetszik meg a lányokban. Tetszik most is két lány. Az egyik fél fejjel alacsonyabb nálam,erősebb testalkatú,mellette viszont iszonyat jó fej. A másik egy magas velem ő viszont vékonyka,de nagyon tetszik a stílusa,intelligens,sajnos kicsit rideg. :)

Én nem vagyok modell alkat,de mackós sem. Van rajtam kb 15+ ,ami eloszlik. Viszont járok le edzeni,ez is látszik rajtam. Ha otthon punnyadsz az is látszik rajtad. Sportolj! Ne a lányokban keresd a hibát,magad tedd rendbe elsőnek.

2012. márc. 11. 13:04
 12/24 anonim ***** válasza:

Én vékony vagyok, de mivel alacsony ezért ha beledöglök sem találok normális lányt, aki elfogadna így.

De te legalább tudnál fogyni, én már nőni nem tudok.

2012. márc. 11. 13:07
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

90 kg alatt egy pasi csak karácsonyfadísz....

:D

nálam.

21/L

2012. márc. 11. 14:16
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
de csak azért utolsó, mert te egy 100 kilós bálna vagy
2012. márc. 11. 14:18
 15/24 anonim ***** válasza:
talán mert a lányokat leszólják a pasik ha nem csontsoványak!!!!!!
2012. márc. 11. 15:31
 16/24 A kérdező kommentje:

Én nem szólom le őket.

22 F.

2012. márc. 11. 15:39
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

ma 14:18

Nyuszika, legyen gyereknapod a 120 kilómmal :D:D:D

szubjektív véleményt akartam megfogalmazni, vicces példával, de ha személyes bántásként fogod fel, hát nyugiban forogj rajta ;)

2012. márc. 11. 16:03
 18/24 anonim ***** válasza:
A vicces és a bunkó között van némi különbség kedves kérdező. Lekarácsonyfadíszezni egy pasit kb. annyira bunkó, mint letehénezni egy csajt.
2012. márc. 11. 16:18
 19/24 anonim ***** válasza:

Akkor elnézést kértem.

Nem a kérdező volt a karácsonyfadíszes, hanem én. Valakinek biztos ők az etalon, sőt a többségnek valószínű :)

2012. márc. 11. 16:33
 20/24 anonim válasza:
Nálam a vékony fiúk kizárva. Imádom a pocakot férfiakon. 23, lány.
2012. júl. 19. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!