Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal már egy ideje ismerkedek a probléma csak az hogy elég messze lakunk egymástól. Most megkérdezte hogy nem szoktam e néha abba a városba menni ahol ő lakik. Írtam neki hogy nagyon ritkán de az igazság az hogy akár már most elutaznék hogy láthassam csak nem tudom hogy ezt hogy írjam meg neki.2012. márc. 11. 11:57
1/3 anonim válasza:
Már bocs, de ha nem tudod mit írj neki, akkor szerintem kár a gőzért!
2/3 Babánlány válasza:
Pont így!!! Mondd,hogy szeretnél vele találkozni,beszéljetek meg egy időpontot és menj el hozzá. Ennyi!
3/3 anonim válasza:
Hát attól függ mit szeretnél vele.Ha komolyabban is meg akarod ismerni,akkor számolj azzal, hogy első talinál meg fog neked nagyon tetszeni,és nehezen bírod ki, hogy ritkán láthasd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!