Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy ne írjak?
Az egyik közösségi oldalon bejelölt egy srác. Üzenetben megkérdeztem tőle, hogy honnan ismerhetjük egymást. Azt írta, hogy csak azért jelölt meg, mert tetszem neki. Írtunk egymásnak még két-két üzenetet (az enyém volt az utolsó). Nem válaszolt, pedig elolvasta (de még nem törölte).
Írjak neki vagy ne? Ha igen, mit, hogy ne tűnjön számonkérésnek, de nyomulásnak sem?
Amúgy nekem is fura... ha ismerkedem is, nem azért, mert párkapcsolatot szeretnék. Most is vette fel velem a kapcsolatot.
Az előző párommal is neten is ismerkedtem meg... egyszer-egyszer összejöhet a dolog. Persze egy nagy adag szerencse is kell hozzá.
Mindkét esetben a másik fél keresett engem.
Akkor azt hiszem nem írok. Majd ha válaszol. Ha nem ír, nem erőltetem.
Csak az volt érdekes, hogy írt, válaszoltam. Lecseréltem a képem, amin unokatestvéremmel vagyok. Lehet azt hiszi, hogy én vagyok a rokonom (akiről nem előnyös az a kép). Ráadásul korábban volt rá példa, hogy összekevertek minket. Lehet, hogy itt is ez van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!