Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esélyem van barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van barátnőt szerezni ha nagyon büdös a szám?

Figyelt kérdés
Nem, nem a szájüregben van a gond. A mandulákkal van gond, plusz a bélrendszerrel. Kissé nyitott gyomorszáj. Májfunkciózavarok. A fogak rendben vannak, 9 be van tömve, a többi egészséges, nincs ínybetegség. A fogmosás 1 óráig hatásos. Szerintetke merjek kezdeményezni lányoknál? Még nem volt barátnőm, mert emiatt komplexusom volt, de lehet nem kellett volna.
2012. márc. 10. 23:21
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Szerinted ha minden 2. embernek büdös a szája az nem népbetegség? Dehogynem.
2012. márc. 11. 10:04
 32/46 anonim ***** válasza:

Nem büdös minden 2. embernek a szája. Esetleg minden 20.. De ha minden 2. ember egy idióta lenne, -ami már valószínűbb, mint a büdös száj- akkor te is az maradnál inkább?

És inkább a felfogásod miatt nem fogsz barátnőt találni, mint a szád miatt. Ez a "leszarom, fogadd el" nem jön be egy nőnek sem.

2012. márc. 11. 10:14
 33/46 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt mind daráld le a fogaddal naponta! :D

2012. márc. 11. 10:53
 34/46 anonim ***** válasza:
a narancsostól csak narancsszagú lesz :D
2012. márc. 11. 11:06
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Undormány te vagy.

Az én szám friss leheletű,ha napi 3-szor mosok fogat és öblítek :)

nekem van barátom,aki nagyon helyes és neki is okés a szájlehelete.Az hogy te igénytelen önsajnáltató lusta gusztustalan gerinctelen pasi vagy,az a te gondod.

Ha szerinted második embernek büdös a szája,AKKOR HOL A GOND?Hisz oly gyakran futsz bele büdös szájú lányba,nem-járj vele:)

Csak nem gondolod,hogy egy ápolt agyilag ép ember téged akar?Szánalom.

2012. márc. 11. 11:31
 36/46 A kérdező kommentje:
Utolsó, remélem még ma felfordulsz.
2012. márc. 11. 12:30
 37/46 anonim ***** válasza:
Azzal nem segítesz magadon kérdező, hogy sértegeted akik segíteni akarnak...
2012. márc. 11. 12:33
 38/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj, ha ez emésztőrendszeri, akkor tényleg menj el orvoshoz, mert ez a legkevesebb, hogy kellemetlen szájszagot okoz. Fel fog jönni a gyomorsav, ami ellen a nyelőcsöved nem tud védekezni, és ennek azért elég ocsmány következményei lehetnek.

2012. márc. 11. 13:27
 39/46 A kérdező kommentje:
Nincs refluxom szerencsére. Szerintem vagy a mandula a hibás, vagy orrüreg, vagy tüdő. Állandóan taknyos vagyok és minden nap jön fel a slájm. Erre gyanakszom. Csak azokat oltom, akik csúnyán beszóltak nekem, a korrekt válaszadókat nem.
2012. márc. 11. 13:36
 40/46 anonim ***** válasza:
Akkor ne gasztroenterológushoz menj, hanem egy fül orr gégészhez. Lehet,hogy már régen megoldódott volna a problémád. Ezeknek a légúti váladékoknak tényleg lehet undorító szaga. Már régen kezeltetned kellett volna.
2012. márc. 11. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!