Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit büdös a szám (télleg egy nagyon kicsit) ezt csókolózás közben a fiú érezni fogja?
lehet hogy refluxod van de ezt hót komolyan, igaz hogy fiatalkorban gyakori de stressztől előjön már mint nekem a többi dologgal együtt:S
rágót tudom javasolni meg egy orvost h bebizonyosodjon van e
hát aza bibi,hogy megérzi.
rágózz!
Igen, érezni fogja.
-A fogmosás tartson legalább 2-3 percig.
-A fogak mellett a nyelvre lerakódott lepedéket is el kell tüntetni, az is rossz szájszagot okoz.
-A fogkefével nem elérhető helyek tisztításához, és egy általános fertőtlenítéshez használj fogmosás után szájvizet.
-Éhgyomor esetén szintén rossz szájszag alakulhat ki. Ügyelj rá, hogy mindig legyen valamit harapnod.
-Rágót akkor rágj ha étkezés után nincs lehetőség fogmosásra, tehát ne fogmosás helyett. Lehetőleg xilittel készült rágó legyen, ha az egészséged fontosnak tartod.
(Refluxod csak akkor lehet ha rendszeresen gyomorégést tapasztalsz.)
A rágónál talán még jobb a szájspray. 3-400 ftért DM-ben Rossmann-ban beszerezhető és nem ciki. Én a dohányzás miatt hordok mindig magamnál, így a nemdohányos fiúk sem taszítottak el még soha
26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!