Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esélyem van barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van barátnőt szerezni ha nagyon büdös a szám?

Figyelt kérdés
Nem, nem a szájüregben van a gond. A mandulákkal van gond, plusz a bélrendszerrel. Kissé nyitott gyomorszáj. Májfunkciózavarok. A fogak rendben vannak, 9 be van tömve, a többi egészséges, nincs ínybetegség. A fogmosás 1 óráig hatásos. Szerintetke merjek kezdeményezni lányoknál? Még nem volt barátnőm, mert emiatt komplexusom volt, de lehet nem kellett volna.
2012. márc. 10. 23:21
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Mi az a miden, amit megpróbáltál? Te járnál egy lánnyal, aki hetente 2 szer fürdik és büdös? Gondolom nem.

Ha a gyakori fogmosás segít, akkor meg kell oldani és ennyi. Nem elutasítás, hanem igényesség kérdése.

2012. márc. 10. 23:38
 12/46 anonim ***** válasza:

4es vagyok

Én sokszor mosok fogat egy nap alatt. Én még szájöblítőt használok, valami Colgate ot, mi nagyon erős. Ez is antibakteriális, valamint kitisztítja az ott maradt étel maradványokat, melyek "rothadása" is okozhatja a kellemtlen szagot. Én a nyelvemet is megszoktam mosni a fogkefével, ez is segíthet.

2012. márc. 10. 23:38
 13/46 anonim ***** válasza:
én egy fogorvost ajánlok :) vagy gasztroenterológust :)
2012. márc. 10. 23:40
 14/46 A kérdező kommentje:
Még én bejutok egy gasztroenterológushoz az hónapokat vehet igénybe. Mivel ha bejelentkezek, akkor 2-3 hónapra írnak elő.
2012. márc. 10. 23:47
 15/46 anonim ***** válasza:
Semmi koze a ket dolognak. Masnak is budos a szaja megsem pusztult ki:P
2012. márc. 10. 23:51
 16/46 anonim ***** válasza:

Most ez komolyan kifogás, hogy hónapok múlva jutsz el gasztroenterológushoz? Jelentkezz be, és addig használj alternatív megoldásokat. De a problémát hosszú távon kellene kezelni!

Egyébként egy barátnőmnek hasonló gondja volt, és gyógyszeresen sikerült megoldani! Azóta nincs szájszaga - előzőleg ő is naponta ötvenszer mosott fogat!

2012. márc. 10. 23:55
 17/46 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hoyg senkit se kényszeríthetsz arra, hogy a büdös szádat sazgolja attól, hogy ez egy betegség és nem a te hibád. Te se járnál rokkant lánnyal, vagy olyannal aki önhibáján kívül kopasz, vagy hormonprobléma miatt 250 kilós, esetleg hiányzik a fél szeme vagy farkastorka van.

Az élet igazságtalan, senki se mondta (a hollywoodi filmeken kívül), hogy nem az. Szar lapokat osztott neked a élet, másoknak pl óránként kell inzulinnal injekciózniuk magukat, vagy éppen nem ehetnek lisztet tartalmazó kaját vagy ilyesmi. Van egy kellemetlen egészségügyi problémád, ne rinyálj, hanem oldd meg, hogy el tudd fedni. Nem fogsz tudni úgy csajozni, hogy "bocs, a büdös száj nem az én hibám".

2012. márc. 11. 00:02
 18/46 A kérdező kommentje:
De mi baja volt, hogy csak a gyógyszer segített? Nekem szerintem csak a műtét, a gyomorszáj műtét. De azt nem vállalom be, inkább keresek olyan lányt, aki elfogad így. Ha népbetegség, akkor úgyis sokan elfogadnak így, legalábbis remélem.
2012. márc. 11. 00:03
 19/46 anonim ***** válasza:
75%
Basszus..a büdös száj nem népbetegség! -.-
2012. márc. 11. 00:13
 20/46 A kérdező kommentje:
Akkor olvass el egy orvosi kézikönyvet, vagy nyisd meg a guglit és látni fogod, hogy nekem volt igazam, és a legtöbb ember szenved ettől.
2012. márc. 11. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!