Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 4. randi után nem hív v nem ír rám akkor nem akar semmit?
természetesen nem ,ne haragudj rám de véleményeket kértél.
ÉN csak azt nem értem miért van két fiú belekeverve....egyforma jó nem lehet mindkettővel.
Én csak azt tanácsolom, ha elfogadod, hogy légy egyenes elsősorban magaddal.Ha úgy érzed a 2. fiú nem üti meg a számodra kívánatos mércét akkor ne kezd vele, mert becsapod önmagad.....és ŐT is.Sok szerencsét kívánok.
#13 nem ítélem el én sem.
egyáltalán , sőt csak óvni szeretném.
Gratu a lagzihoz.
Szerintem érdemes lenne azt is tudni, hogy mi történt a négy randi alatt .Könnyebben lehetne válaszolni.
Meddig jutottak el, elsősorban nem a szexre gondolok.
Mérges vagyok mert nekem tetszik ez a fiú , tegnap volt a 4. randink és azóta nem keresett fel és nem tudom hogy tudakoljam ki így hogy mi a problémája , nem akarok fölöslegesen várni rá.
Azért írtam ezt a kérdést a válaszodra mert egy kis ellenszenv jött át belőle (számomra) , persze véleményeket kértem, ezért köszönöm is a válaszod és a többieknek is!
Ellenszenv?Bocs, ha kicsit nyersen és egyértelműen fogalmazok.
Hogy váltatok el tegnap?
Lehet, hogy hülye kérdés de előfordulhat az , hogy a dupla randit bebuktad?
Megtudhatta valahonnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!