Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 4. randi után nem hív v nem ír rám akkor nem akar semmit?
nem tud róla , erre én is gondoltam csak az a helyzet hogy eddig mindig irt ahogy feljött netre ,
arra gondoltam megkérdezem tőle hogy mi a terve velem kapcsolatban és hogy az őszintét mondja mert van egy másik srác is a láthatáron és ha komolyan gondolja velem akkor őt hagyom , de inkább tisztázzuk hogy most mit akarunk a másiktól..
mit gondolsz hülyeség lenne?
hát én kerestem a jelenlegi barátnőmnek a jeleit hogy bejövök neki és ha már egy kis jel volt (pl ő írt rám) nagyobb lett az önbizalmam és a 4. randinál léptem :)
szerintem jelezd neki hogy te szeretnél tőle többet mint barátság és lépni fog,vagy ha kicsit tutyimutyi és nagyon kell neked, kapd le :D tuti örülne mert ha nem akkor nem ment volna el veled sehova :P:) 19 F remélem segítettem
teljesen jó a megállapításod , de én szeretnék már valakit magam mellé , és igazából ha azt nem kaphatom meg akit a legjobban akarok akkor kell a ranglétrán a következő utána h legalább felejtsek és talán ő fog a helyébe kerülni egy idő után .
valahogy pedig meg kellene kérdeznem tőle hogy hogy gondolja ezt csak nincsen rá megfelelő kérdésem olyan amire ha válaszol tudom hogy a szín tiszta igazat mondja
Mennyi idősek vagytok?
Bocs de kicsit zavarosan fogalmazol....én különben a szamár szerepet a ranglétrán következőre gondoltam.
Igazságtalan vagy , és őnző ...kicsit gondolkodj el TE mit éreznél ha valaha kiderül, hogy csak felejteni kellesz vagy mert nem volt jobb.PLáne , hogy azt irod később talán még betöltheti a szerepét.
Az sem helyes hogy egy letisztázatlan kapcsolat függővé teszi az kapcsolataidat.Miért nem az alapján döntesz , hogy milyen lenni ezzel a 2.sráccal.Ha nem érzed magad jól vele akkor teljesen mindegy ? a rangsorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!