Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez szakító ok?
Viccelsz? Én pl. imádom a szeplőket.
23L
Pfff, azért mennyire kell már felszínesnek lenni ahhoz, hogy valaki ilyen miatt szakítson veled?
Barátom háta is szeplős, de egyáltalán nem zavar. Neki ilyen a bőre és kész, sok mindent nem tud tenni vele.
Hidd el, ha valaki ezért szakít veled... hát legyél hálás, hogy megszabadultál tőle. És most ezt nem úgy írom, hogy én egy bűnronda csaj vagyok, akinek minden mindegy, és bármi jó. Igényes vagyok, meg minden, de ez tényleg olyan... semmiség.
21L
Őszintén?
Most elképzeltem, ahogy meglátom barátom vállát szeplősen.
Eszméletlen szexi!
Szerintem a szeplő irtó szexi tud lenni. Fiúkon is, lányokon is. Ha megbarátkozol vele, és úgy állsz hozzá, hogy az a szexepiled, senkinek nem fog eszébe jutni, hogy emiatt szakítson. Mondjuk szerintem egyébként sem. Nekem vörös a hajam, szeplős a bőröm (nem nagyon durván azért), de ez általában bejön a srácoknak/férfiaknak. Jártam vörös sráccal, aki iszonyúan szeplős volt, és nekem speciel kifejezetten tetszett. Nemrég találkoztam az egyik kedvenc zenészemmel, aki még csak nem is annyira fehér bőrű, mert latin, és ő is eléggé szeplős... talán mondanom sem kell, hogy totál odavoltam, hogy ilyen közelről láthatom...
Nem vagyok őrült meg nem vagyok kifejezetten szeplő-mániás, csak azt akartam mondani, hogy buta az, aki ilyesmi miatt szakít, szóval ne aggódj emiatt!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!