Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zárkózott lány, első randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zárkózott lány, első randi?

Figyelt kérdés

Lehet,kicsit hosszú lesz,ezért bocsi.És légyszi csak normális válaszokat írjatok,köszi.

Pár hete lettem 18 éves és lány vagyok.A baj az,hogy eddig elég zárkózott voltam,az osztálytársaimmal sem voltam nagyon jóban.Egy fél éve kb. azt vettem észre,hogy kezdek megnyílni mások felé.Lett pár jó barátnőm,akikkel jól elvagyok.Nem vagyok ivós,bulizós típus.

Tegnap voltam egy osztálytársammal (lány) színházban,akivel a suliban is elég jóban vagyok (ő a pár kivételek egyike,akivel az osztályban jól el tudok beszélgetni).A színház után azt mondta,hogy az anyukája egy kávózában vár rá,így hát elkísértem a lányt oda,ahol még volt velük egy idősebb pasi,talán az anyja kollégája (?).Beszélgettünk,az anyukája,aki elég laza típus,megkínált vörösborral (nem tudom mennyire gáz,de előttem még nem ittam alkoholt).Hamararosan megérkezett a lány bátyja is,akit eddig csak látásból ismertem.Utána így ötösben beszélgettünk egy darabig.Aztán a fiúra (aki 21 éves) és rám terelődött a szó,mivel előtte még nem találkoztunk.Először azt hittem,hogy tényleg vicc az egész,de az anyuka és idősebb pasi elkezdtek viccelődni,hogy nem akarok-e találkozni majd valamikor a csaj bátyjával.Utána tovább beszélgettünk.Aztán már menni készültek,én is,kb. 11 óra volt,de a városban nem jó lánynak ilyenkor egyedül járkálni,ezért megkérték a fiút,hogy kísérjen haza.

Útközben beszélgettünk,nagyon szimpatikus a srác.Amikor odaértünk a lépcsőházhoz,megkérdezte,hogy komolyan gondolom-e a találkozót és én is kérdeztem,hogy ő is.Igent mondott!Mert eredetileg azt gondoltunk,hogy csak az "öregek" hülyültek ezzel.Mert már "elvileg" napot és órát is lefixáltak nekünk.

Abban szeretnék tanácsokat kérni,hogy hogyan viselkedjek az első randin vele? Mert ugye még sohasem volt barátom,és nem tudom,az mennyire lenne gáz hogy én nem szeretném magam holt részegre inni és buliba járni.Ő jár bulizni,a húgától tudom,de csak normál keretek közt.

Úgy érzem,tényleg beleszerettem.

Lehet ebből valami?

2012. márc. 10. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Viselkedj természetesen.
2012. márc. 10. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Majd összecsiszolódtok. Ha összeilletek, akkor ez nem fog problémát okozni. Egyébként lehet, hogy mellette egy buliban is el tudnád képzelni magad, főleg, hogy nem kötelező inni, de kitalálhattok más közös programot is.
2012. márc. 10. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Amit leírtál abból nekem úgy tűnik, hogy kölcsönös a szimpátia. Ha a randin, ahogy az előttem lévő is írta, természetesen viselkedsz, nem lesz gond. Nem kell félni, egyszer kell csak "túlesni" az első randin. Minden menni fog magától. :)

Ha találkoztatok, írd meg hogy sikerült! :)

2012. márc. 10. 20:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Majd megírom,hogy sikerült.Ha nem lesz belőle semmi más,csak barátság,azt sem fogom bánni :)
2012. márc. 10. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
De szeretnék egy ilyen barátnőt aki nincs szétk*rva 18 évesen.
2012. márc. 12. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:
27%

"De szeretnék egy ilyen barátnőt aki nincs szétk*rva 18 évesen." ... + nem kell a lelkét ápolgatni mert egy idióta kihasználta, és visszaélt a bizalmával

+ (végtelen^2)^2

2012. márc. 12. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező!

Olyan jó volt olvasni az írásodat! :) Mit meg nem adnék egy ilyen mesebeli találkozásért! Én kb. így képzelem el a tökéletes első találkozást a leendő párommal, minden szempontból egy álmom válna valóra. A leírtakból egyértelműen kiderült, hogy szimpatikusak vagytok egymásnak, szóval mindenképp találkozzatok, mivel nincs vesztenivalótok! A randin legyél olyan, mint amilyen általában szoktál lenni, csak lazán beszélgessetek, érdeklődj róla, próbálj meg minél több téged érdeklő olyan dolgot megtudni róla, ami eddig még nem derült ki, pl. miket szeret csinálni szabadidejében, kedvenc sport, film, stb., de azért te is mesélj magadról, ne harapófogóval kelljen kihúzni belőled a dolgokat (ezt csak azért írtam, mert egy zárkózottabb lány könnyen ezt a stratégiát választja, saját tapasztalatból írom, mert én is ilyen vagyok, de lehet nálad nem áll fenn ez a probléma). A lényeg, h ne izgulj, hiszen már találkoztatok, beszélgettetek kettesben is, szóval olyan nagy gond szerintem nem lehet. Az ital, buli dolgon ne agyalj, ha megértő, hidd el, h el fogja fogadni, h neked nem ezek a dolgok a legfontosabbak, nélkülük is jól megvagy, bár egy próbát azért mindenképp megér, de ahogy gondolod. Az, h lehet-e belőle valami, egy pár találkozás után ki fog derülni.

Remélem hasznosak voltak a tanácsaim, sok sikert a randihoz, és mindenképp számolj be légyszi a fejleményekről! :))

2012. márc. 12. 21:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,Kedves Utolsó! :)

Csak eléggé félek a húgától,mert nagy pletykás.Oké,hogy kedves meg aranyos,de ma már hallottam,hogy pletykált a kedves pletykálótársával,aki szerint úgysem jövünk össze.

Szerintetek?

2012. márc. 12. 21:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Természetesen a hátam mögött,mert az osztályunkban nem vagyok túl közkedvelt személyiség,mert igazából ők engem nem is nagyon ismernek.Nem azt mondom,hogy utálnak,de a többség nem bír,az fix.Vagy legalábbis semleges.Azért félek a húgától,nehogy itt beleköpjön a levesembe,mondjuk telebeszéli a tesója fejét hülyeségekkel és féligazságokkal velem kapcsolatban.Mert elmondása szerint jó tesók,de hogy ez mit takar,passz.
2012. márc. 12. 21:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bízatató válaszokat,de a fiú azóta semmit nem írt,úgyhogy nem fogunk találkozni!

Remélem,nem ijedt meg úgymond tőlem (mert eléggé kihívó ruha volt rajtam,pedig nem öltözködöm egyáltalán 'k*rvásan',sőt!),mert nagyon kedves voltam vele meg minden.Nagyon sajnálom,de szerintem elfelejtett :(

2012. márc. 16. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!