Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a srác, de nem tetszem a baráti körének és ők sem nekem. Ilyenkor mit lehet tenni?
Nemrég elkezdett nekem udvarolni egy srác (még nem jöttünk össze, találkozni szoktunk), nekem is tetszik ő. Azonban elég sokat van a barátaival (fiúk, lányok egyaránt), és így is találkoztunk már... A baráti körében (főleg a lányok) viszont nagyon csúnyán néztek rám, beszélgetés után sem tudtunk 1 húron pendülni velük, mivel elég különbözőek vagyunk... A srác nem rockerek, viszont a baráti körében a lányok nagy részben azok, én pedig nem vagyok egy tipikus plázacica, de nőiesebb külsőre is, és a nőies dolgok is érdekelnek. Az az érdekes, hogy nekem vannak rockerek barátnőim, imádom őket, de ezekkel a lányokkal mégsem tudok kijönni... Hallom, ahogy összebeszélnek a hátam mögött, rosszindulatúak, ami nekem nagyon idegesít. Főleg, hogy tudom, ha összejönnénk, akkor is gondolom sokat lenne velük, így lenne olyan, hogy nekem is mennem "kellene" vele megint, találkozni ezekkel az lányokkal... Szóval nincs közös témánk, másként szórakozunk (ők söröznek, aztán ökörködnek, én még csak alkoholt sem iszom)... Szerintetek mit kellene tennem? Van így egyáltalán előttünk közös jövő? Én teljesen másmilyen emberekhez vagyok szokva, mint az ő baráti, az én barátim nem kocsmáznak, inkább a közös programom velük az edzőterem, könyvtár, vásárlás, séta... A fiú 25, ezek a lányok pedig 16-19 évesek.
L21
Valószínűleg annyira nem tetszik nekik, viszont ahhoz elég nagy az egójuk hogy felháborító legyen ha más lány jobban tetszik neki. = Féltékenyek
Kislányok...
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy "ők söröznek, aztán ökörködnek, én még csak alkoholt sem iszom". Ez teljesen mindegy! Nekem is van egy lány barátom, soha nem iszik alkoholt, még egyetlen kortyra se tudtam rávenni soha. :D De attól függetlenül nagyon jól lehet vele szórakozni buliba, hülyülés is megy rednesen, ha mi (a többiek) iszunk, nem zavarja, és minket sem az, hogy ő nem iszik! Ez nem ilyen dolgokon múlik...
Ez egyszerűen attól függ, hogy mennyire vagy szimpatikus nekik, és fordítva. Ha mindkét fél részéről van szimpátia, akkor jól ki lehet jönni egymással, jól lehet szórakozni, de ha valamelyik fél irigy, féltékeny, unszimpatikusnak tartja a másikat, stb., akkor ott kicsi az esély jó kapcsolatra. Bármilyen kapcsolatra. Plusz te 21 éves vagy, ők pedig 16-19 évesek, és szerintem ez észrevehető ebben a korban. Ők talán még nem gondolkoznak annyira éretten, mint te (és a srác), és ha féltékenyek, hogy "új tag" kerül a megszokott kis csapatba, vagy hogy a srác ezentúl többet lesz veled, mint velük, akkor megpróbálhatnak kitúrni, vagy mindent megtenni azért, hogy ne érezd jól magad... Majd kinövik (vagy nem)! :P
Szerintem ha te jól meg vagy a sráccal, és vice versa, akkor ne tőrődj a lányokkal. Ha pedig összejöttök, pár hét után talán szólhatsz is neki, hogy sajnálod, de te nem érzed jól magad az ő baráti táraságában, viszont őt nagyon szereted, és emiatt inkább kimaradnál az ilyen találkozókból. Azt is hozzáfűzheted, hogy őt nem akarod visszatartani, mehet nyugodtan. :)
Sok sikert! ;)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!