Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Randiznátok olyan lánnyal is aki csendesebb, visszafogottabb, tehát nem az a most "menő" fajta? 15/l

Figyelt kérdés

2012. márc. 8. 17:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Javaslom hogy találd meg az arany középutat. Legyél pörgős, bulizz, de nem minden nap és ne legyél partipcsa. Öltözz nőiesen, de ne pakold ki mindenedet. Ne legyél krva, de legyél szexuálisan felvilágosult, nyitott. Inni kell mértékkel. Legyél bevállalós, de ne csinálj értelmetlen hülyeségeket. Legyél laza, de ne flegmázz, tudj rendesen beszélgetni. Ja a pasik sokszor nem mondják, mert ez természetes, hogy egy lány legyen kedves, szeretetreméltó.

Tehát bátran élvezd az életet, hiszen ha most ilyen visszafogott vagy, rbanc már nem nagyon lesz belőled :D

2012. ápr. 1. 19:53
 22/25 anonim ***** válasza:
én is csendes vagyok, meg félénk. randiznék az biztos. és hogy lásd mennyire félénk vagyok, nem írok rád privibe(a félénkség hatalma ide is kiterjed)
2012. ápr. 2. 01:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Én speciel pont ilyen nyugodt, csendes kiscsajt szeretnék találni. 18 felettit.
2012. ápr. 2. 11:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki igen.Amugy is az ilyen lányokat szeretem..
2012. ápr. 2. 13:31
 25/25 Fehérlófia ***** válasza:
Persze.
2012. jún. 7. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!