Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
17éves leszek lassan,de még soha nem volt igazi barátñőm .pedig mondják,hogy helyes vagyok meg jól nézek ki meg aranyos,kedves,bulikban keverek is csajokkal,de a kapcsolat vhogy eddig még sosem jött össze.pedig nagyon tudnék vkit szeretni.most is találkoztam egy csajjal gyönyörű,de ő meg sajna sztem haverként tekint csak rám.lehet h tul válogatós vagyok?!ja és azért mert bulikban van ezaz csajokkal attol még egyeltalán nem vagyok megbizhatatlan.szoval szerintetek mit kéne tenni?!
2012. márc. 7. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Válogatós vagy -> meg kell találni akit akarsz

Mit jelent ez hogy "bulikban van ezaz csajokkal"? tánc vagy csók, mert ha az első az nem problem, ha a második és minden hétvégén akkor egy kívülálló avagy barátnő könnyen keresztbe tehet neked egy rossz beszólással az illető csajnál akit kinéztél.

Az a baj a bulikkal hogy a csajok táncolni6szórakozni akarnak (legtöbbje) a pasik meg csajozni.

2012. márc. 7. 19:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat is is házibuliban már volt ugymond egyéjszakás kaland is,de attol a csajtol én nem akarok semmit,és nem is tesz nekem keresztbe.
2012. márc. 7. 23:48
 3/3 anonim válasza:
Ha valakivel járni akarsz, akkor ne bulizni vidd, hanem randira. Nagyobb esélyed lesz egy olyan lánnyal, aki szintén kapcsolatot akar, és nem csak szórakozni.
2012. márc. 8. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!