Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A világválság ellenére is miért várják el a mai lányok, hogy a jövendő pasija már 30 évesen lakással, autóval és nettó legalább 170 ezres állással rendelkezzen?
Figyelt kérdés
Holott ha egy ember kijön kb 24-25 évesen egy felsőoktatási intézményből, akkor gyakran éveket vehet igénybe, még megfelelő átlagosan jövedelmező munkahelyet talál, ha az illető nem orvosként, gyógyszerészként, mérnökként vagy kelendő szakmában végzett. Sőt sokszor itthon nem is talál és menekül külföldre. Mégis a legtöbb lány elvárja, hogy már akkor legalább egy saját panelben éljen az illető (ne albiban), ami alapból is vagy 10 millió ft. Azt a 10 milliót meg nem igazán lehet 5 év alatt összeszedni, ha nem akarsz rögtön adósságtengerbe sülyledni. Mert a bankok ha hitelre veszel valamit, csúnyán megszívathatnak, ha nem tudsz törleszteni. Abból a 170-180 nettóból elmegy 30 kajára, 40 albira meg 10 ide-oda. Marad jó esetben 80-100 ezer ft-od. Az jó esetben is 5 év alatt 6 millió ft, ami édes kevés egy házra. De mondom ez a jobbik eset, mert a magyarok 70%-a tutira nem keres 180 nettót havonta. Tehát kezdőnek ez olyan 120 körül szokott lenni. Lányok nem túl nagyok az igények? Nézzetek már magatokba!2012. márc. 5. 16:23
11/14 anonim válasza:
Nem tűnsz te hülyének, szerintem.
12/14 anonim válasza:
nem informatikus vagyok és még suliba járok csak jól keverem a lapokat és sokminden összejön :P
13/14 anonim válasza:
Nem a phd-ből kell kiindulni. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen különleges, de én 18 évesen kezdtem meg a felsőfokú tanulmányaimat. Ha egy mai képzést nézünk, akkor a bsc 3 év, msc még 2 év. 18+3=21 vagy 18+5=23. De gondolom ezt nem kell magyaráznom. Ám ennek ellenére azt tartom, hogy a LEGTÖBB lánynál nem elvárás a lakás, kocsi, nettó 180000, stb 30 éves korára. Igen, aláírom, vannak olyan lányok/nők, akiknek rendkívül fontos az egzisztencia, főleg a pasijuké és ez által a sajátjuk is. Létezik olyan, aki nem hajlandó megdolgozni a saját jussáért, vagy a választottjával együtt felépíteni egy hátteret. A hangsúly általában azon van inkább, hogy ha valaki egy 30 körüli vagy idősebb férfit választ, nem árt ha az már nem otthon lakik anyukánál. Az valóban kicsit érdekesen néz ki. Persze ha azt vesszük, hogy úgy mennyit félre tud rakni a srác, akkor érthető. Ha pl saját lakásra gyűjtöget. Atya ég, hány facér pasi rohangálna az utcákon ha csak azok kelnének el, akiknek már van valami vagyonuk. Nekem ebben az életemben nem volt még jó módú barátom, abban az értelemben, hogy saját lakás, autó, 180ezer fizetés havonta. Azért nem a hajléktalanszállóról szedtem össze, de a mai napig nincs saját tulajdona. Sőt nem is ismerek olyat a környezetemben, aki az általad említett típusba tartozik. Ilyen lányok viszont mindig voltak, mindig lesznek, úgyhogy nem MAI lányoknak hívják őket:)
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem is ezek az elvárásaim egy nővel szemben. Ha sokat gürcöl az ember akkor összejöhet már elég hamar a jó kereset, kocsi és a lakás sem nagy távlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!