Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek oda egy lányhoz, akiről nem tudok semmit?
Aki ilyen gyáva, az nem érdemel puncit, ennyi. Egyébként a mondatod egész frappáns, én nyerő lennék vele :P
25/F
Fenébe! Akkor nem ugyanazzal járunk! :( :)
Szerintem akkor szólítsd le, ha nem hallgat zenét. Bármilyen szöveg jó! ( én akkor hallgatok zenét, ha nem vagyok kíváncsi senkire. )
''...maximum jól beégek...''--->pontosan! De legalább ha nem sikerül, tudni fogod, hogy te megpróbáltad! Csináld! 50% esélyed van arra, hogy pozitív irányba halad a dolog! De ha oda se mész, akkor az lesz 50 százalék? Nem. Csak 0%. A nulla mivel egyenlő? A semmivel! Próbáld meg! Amúgy ha egy fiaú ezzel a dumával jönne oda, amit leírtál, akkor biztos jót nevetnék rajta :D ez tiszta aranyos! :D csak megfelelő tempófal beszélj, és artikuláltan. Elmulna a varázs (egy kicsit), ha vissza kéne kérdeznem :)
legyél bátor! A gyáva ember nem tud se haladni, se tanulni. Mert a félelem elnyomja! Szóval gyerünk! Ha megpróbálod, 2esélyes, ha nem, akkor asszem ez egyértelmű út... Legyél férfi! :))
17/L
Utolsó, miért nem veszed a bátorságot, és mész pszihológushoz vagy egy valakihez, aki segít neked, ahelyett, hogy fürdesz a sz@rodban?
Kérdező, neked meg hajrá! ÜGyes légy fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!