Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 lány utasított vissza 1 hónap alatt, marad a
prostizás?
Ha egyetlen hónap alatt 30 lány utasított vissza, akkor nem túl sokat foglalkozhattál 1-1 lánnyal... egyik lány se kellhetett neked úgy igazán, és ezt általában a nők megérzik. Persze, hogy egy lány visszautasít, ha azt látja, hogy "vagy összejön vagy nem" - alapon mész oda hozzá. Szemelj ki egyetlen lányt, és tarts ki mellette, fordíts több időt rá.
2012. márc. 4. 22:52
22/63 A kérdező kommentje:
Volt amelyik kapásból elküldött a sz*rba, aki eljött randizni pedig gyorsan megunta vagy nem tudom, végig 1 szavas válaszok. Minek erőltetném én ezeket?
Ekkora balf@sz ritkán akad akit ilyen rövid idő alatt több mint 2 tucat nőstény kosaraz ki.
Szerintem itt nem is a külső vagy a kisugárzás lehet a gond hanem az ismerkedés módja.Valószínű hogy iszonyat primitíven próbálsz rányomulni a kiszemeltre.Pl ilyen szöveggel mész oda hozzájuk:"Heló!Nem akarsz a barátnőm lenni?" vagy "Szia!Nem akarsz dugni az éttermi retyóban?"...és ezek után csodálkozol ha visszautasítanak.
Próbálj inkább barátságossan közeledni vmi szöveggel és udvariassan haverkodni és ha nem utasítja el a közeledésed,hívd el randizni.
Ez a módszer általában beválik az értelmesebb,csinos lányoknál.
2012. márc. 4. 22:57
Te áruld el már részletekbe menően, hogy hol, milyen szöveggel vagy módszerrel, és milyen nőknél próbálkozol? és mivel pattintanak le?
2012. márc. 4. 23:02
25/63 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy b*lfasz vagyok de kösz, hogy emlékeztetsz. Nagyon nem válik be, legalábbis az én esetemben nem. Nem voltam bunkó abszolút egyikkel sem.
Én beszélek zöldségeket. A 21-es jól megfogalmazta a lényeget, a lányok innen tudhatták, hogy másnál is próbálkozik a kérdező, mellesleg nem tartom kizártnak, hogy 1-2 ismeri is egymást, és akkor ez ugye nem marad titokban.
2012. márc. 4. 23:04
22:57 vagyok.
Amúgy a prostizás jó dolog ha megfelelő szolgáltatót választassz ki.Van 1-2 szenvedélyes bige aki nagyon érti a dolgát és úgy kitudja csavarni az embert hogy még évek múltán is öröm visszagondolni arra az alkalomra:)
Úgyhogy ha van rá pénzed mindenképp fizess be egy olyannál akit többen dícsérnek.
Barátnő meg majd lehet később is amikor már profibb vagy az ismerkedés,kapcsolatteremtés terén.
2012. márc. 4. 23:09
28/63 A kérdező kommentje:
Ja néztem egy-kettőt és a kommenteket, elég jókat írnak :) normál csajozásra nem nagyon szeretnék visszatérni
Engem is csak elutasítottak eddig élőben, viszont aza vicc, hogy neten látva képeimet egyből helyes voltam más lányoknak meg, akik az ország másik végén élnek sajnos. :/
2012. márc. 4. 23:31
Ne süllyedj már le ennyire,h k'rvákhoz akarj járni! Te valamit nagyon rosszul csinálsz a csajozásnál.
2012. márc. 4. 23:42
Kapcsolódó kérdések: