Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A divatos márkás cuccokat hordó srácoknak miért olyan könnyen csajoznak be?
Mindig a nagy divatos srácokat látom csajokkal mászkálni, meg osztálytársam is nagy divat gyerek, és minden 2. héten más csajjal jár.
A csajok azért mennek ennyire az ilyenekre, mert látszik az ilyen srácokon, hogy van lóvájuk divatos drága márkás cuccokba járni, akkor le lehet őket húzni pénzügyileg?
Véleményem szerint az emberiség "kettészakadt". Az egyik részen vannak a "pávák" (mindkét nemnél), a másik részen pedig a többiek.
Azt vettem észre, hogy a fiú-pávák próbálnak szépek, különlegesek lenni, ezért követik a divatot, viszont így megjelentek a sorozatgyártott példányok, és a sok egyforma sorra akarja bebizonyítani, hogy ők mégis mekkora egyedülálló személyiségek. Így keletkeznek a balhés, "gyökér" pávák.
Azok a lányok, akik ezekkel a fiúkkal vannak, többnyire olyanok is. Szerintem nem szépek. Van egy-két igazán gyönyörű lány közöttük, ezt be kell vallani. Viszont én nem járnék egyikkel sem. Értelmes mondatot nem sokkal váltottam eddig. Összesen 1, azaz egy darab lány volt, aki ilyen nagyon szép, "mérsékelten okos", akár el is képzelhetné vele az ember magát, viszont egy ordas nagy ribanc.
A két főbb csoport között éppen ezért nagy átjárás nincs. Értelmesebbje nagyon ritkán választ a pávák közül magának párt.
Az meg hogy más lánnyal van minden 2. héten.. nem irigylem őket. Én egy normális, komoly kapcsolatra vágyom már, de úgy igazán.
Ui.: Agyilag kimerültem, úgyhogy biztosan tele van hibával a kommentem, de lusta vagyok átolvasni.
Elég sok dolgon múlik a csajoknál való sikeresség szerintem.
A pénz nyilvánvalóan előny. A nők tudat alatt is kényelmet és biztonságot látnak benne. Némelyik meg tudatosan megy rá.
A srác gazdag és látszik is rajta.
A divatos öltözéke pedig a külsejét is vonzóbbá teszi.
Önbizalom téren sincsenek gondjai.
Gondolom a haját is gyakran vágatja jó fodrásszal, ami megint plusz pont a külsejének és ápoltságának.
Tehát biztosan nem néz ki rosszul, ápolt, ráadásul önbizalom és pénz terén is tele van.
Nem csoda, hogy sok csaj számára vonzó és össze is jön velük.
nekem aztán nem itt kezdődik egy srác. inkább legyen egyénisége :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!