Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy egy férfi divatos legyen, vagy elég ha tiszta és ápolt?
A tisztaság és az ápoltság is fontos, de majdnem olyan fontos az öltözködés is! Én messziről elkerülöm a vasalt hajú, party pólós pasikat. Nagyon fontos számomra, hogy az egy pasinak legyen stílusa és ha nem muszáj, ne egy nyúlott és kopott ruha legyen rajta, de ne is olyan, amit csak azért hord, mert mindenki olyat hord. Olyat, hordj, amilyenben tetszel magadnak!
Nekem pl legjobban a fekete/fehér/szürke/barna egyszínű póló + farmer jön be legjobban.
A mostani divat az különben is kritikán aluli,úgyhogy nem is árt,ha mellőzöd. Tiszta,ápolt,igényes és ízléses -ez a lényeg. Sima farmer,ami lehetőleg a derekadon van és nem a bokádon + normális szabású,egyszerű póló vagy ing és semmi csicsa. Nekem így tetszik :)
19/L
az a lényeg hogy ápolt legyél is tiszta
a ruházat teljesen és tökéletesen mind1
ha valaki szeret/kedvel nem a ruhád miatt fog hanem a személyiséged miatt
Az különben egyéntől függ hogy milyen stílusa és ahhoz megfelelően öltözz-->jól érzed magad-->szimpatikus leszel a többségnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!