Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos, hogy egy férfi divatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, hogy egy férfi divatos legyen, vagy elég ha tiszta és ápolt?

Figyelt kérdés
Nem akarok zseléhez/hajvasalóhoz nyúlni, party pólókat hordani, meg borostát növeszteni. Kicsit konzervatív a stílusom.
2011. máj. 2. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért a ruha sok mindent elárul. Szóval érdemes adni kicsit rá ha kiménsz az utcára.
2011. máj. 2. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Tiszta és ápolt legyen.Nem fontos divatozni,a lényeg hogy jól érezze magát.Engem az sem zavar,ha színben nem passzol a cucc,vagy 15évvel ezelőtti módi.Lényeg,hogy tiszta legyen.
2011. máj. 2. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajtad több ezres cucc és nem játszod az agyadat, pont leszarnak, hiába vagy te ápolt.
2011. máj. 2. 20:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Manapság már nem jön be a koszos munkások, csak a baba szappanos gyerkőcök:) Ha hypoban fürdik az az álom pasi:)
2011. máj. 2. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
magyarán normális férfi vagy. nézd, ha nem csinálszt magadból bzit akkor 10ből egy lány fog bejönni, az is randa mint az éjszaka...mondjuk ez csakis tapasztalat...
2011. máj. 2. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:

A tisztaság és az ápoltság is fontos, de majdnem olyan fontos az öltözködés is! Én messziről elkerülöm a vasalt hajú, party pólós pasikat. Nagyon fontos számomra, hogy az egy pasinak legyen stílusa és ha nem muszáj, ne egy nyúlott és kopott ruha legyen rajta, de ne is olyan, amit csak azért hord, mert mindenki olyat hord. Olyat, hordj, amilyenben tetszel magadnak!

Nekem pl legjobban a fekete/fehér/szürke/barna egyszínű póló + farmer jön be legjobban.

2011. máj. 2. 20:18
 7/12 A kérdező kommentje:
ma pont egyszínű pólóban voltam :)
2011. máj. 2. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:

A mostani divat az különben is kritikán aluli,úgyhogy nem is árt,ha mellőzöd. Tiszta,ápolt,igényes és ízléses -ez a lényeg. Sima farmer,ami lehetőleg a derekadon van és nem a bokádon + normális szabású,egyszerű póló vagy ing és semmi csicsa. Nekem így tetszik :)

19/L

2011. máj. 2. 20:33
 9/12 anonim válasza:

az a lényeg hogy ápolt legyél is tiszta

a ruházat teljesen és tökéletesen mind1

ha valaki szeret/kedvel nem a ruhád miatt fog hanem a személyiséged miatt

Az különben egyéntől függ hogy milyen stílusa és ahhoz megfelelően öltözz-->jól érzed magad-->szimpatikus leszel a többségnek

2011. máj. 2. 23:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Légy ápolt és jó illatú szerintem ez a fontos.Nem fontos divatozni de azért a XXI.sz.-nek megfelő legyen az öltözéked.Nem muszály b*zinak öltöznöd hogy divatos légy.De szerintem mindenki jobban érzi magát olyan göncökben amik jól néznek ki és jól érzi magát benne az ember mint egy olyanban ami pl 6számmal nagyobb meg a 70évesek hordanak kb.A reklámpólóknál mondjuk nincs roszabb:)
2011. máj. 3. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!