Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A divatos márkás cuccokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A divatos márkás cuccokat hordó srácoknak miért olyan könnyen csajoznak be?

Figyelt kérdés

Mindig a nagy divatos srácokat látom csajokkal mászkálni, meg osztálytársam is nagy divat gyerek, és minden 2. héten más csajjal jár.

A csajok azért mennek ennyire az ilyenekre, mert látszik az ilyen srácokon, hogy van lóvájuk divatos drága márkás cuccokba járni, akkor le lehet őket húzni pénzügyileg?

2012. márc. 3. 20:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
uccsó, de értetlen vagy!!!
2012. márc. 3. 20:47
 12/33 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: IRIGY.

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 20:44

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A divatos márkás cuccokat hordó srácoknak miért olyan könnyen csajoznak be?

"5/5nek a külömbség csak az hogy neki lessz csaja ő bele veri. neked nem lessz és csak a falba verheted max. ahelyett hogy neki esnél inkább.."

Az üzenet szövege: törődj a magad dolgával kis senki!!!!!

fáj az igazság!HAHAHAHAHAHAHA

2012. márc. 3. 20:47
 13/33 A kérdező kommentje:

Nem arról beszélek, hogy ki jól és ki nem jól öltözködik, hanem, arról, hogy azon van mindig, hogy Ő a Zarába vette a pólóját 10 ezerért, meg a napszemcsije került 30 ezerbe, meg a cipője 25 ezres, meg ilyesmi. És mindig mondja,m hogy moist vette a karóráját 70 ért, és mutatja.Szóval így értem a divatosságot, hogy a neves cuccokat veszi, és azért veszi a neves cuccokat, hogy megmutassa, hogy Ő megteheti.

Értitek?

2012. márc. 3. 20:48
 14/33 anonim ***** válasza:
68-as te fiú vagy lány vagy?
2012. márc. 3. 20:54
 15/33 anonim ***** válasza:

Az hogy valaki nem divatosan öltözködik, az nem azt jelenti, hogy úgy néz ki mint egy szakadt csöves.

Ahogy már valaki írta ezek tömegemberek, nincs egyéniségük, saját stilusuk és saját ízlésük.

Ezt is leírták már, az ilyen metroszexuálisokra is csak a tömegemberek buknak

2012. márc. 3. 20:54
 16/33 anonim ***** válasza:

Az ilyet ne irigyeld, a csajait se, ribik másznak csak rá, akik jól gyanítod, csak pénzügyileg akarják lehúzni, esetleg státuszszimbólumként mutogatni. Lélek, szerelem, boldogság? Az ilyenek ezeket hírből sem ismerik. Ez csak egy szép álca, hogy elfedjék a szart (:

És biztatásul: nekem mindenféle divatos, márkás cucc nélkül is sikerült nem akármilyen barátnőt találni. Kb egy komplett ruházatom megvan 30ezerből zoknitól kabátig. És tán még maradna is.

Ja, de idegbeteg nőgyűlölő sem vagyok (:

2012. márc. 3. 20:55
 17/33 anonim ***** válasza:
47%

Figyelj most legszívesebben úgy pofán rúgnálak hogy kiesne az összes fogad! Te r*etkes hazátlan f*asszopó! Mi az hogy úgy öltözködök mint egy csöves?! Neked az a csöves te r*hadék hogy ha valaki magyar pólóba megy Magyarországon egy iskolába! Te retek! Mi az hogy én nem verem bele! A p*ofádba verem bele mindjárt az öklöm te g*eci! Én nekem is lesz barátnőm csak lehet nem 13 évesen hanem 33 évesen de akkor addig próbálkozok amíg egy olyat ki nem fogok aki legalább értelmes is! Nem a hazáját gyalázza! Én használok dezadort fürdök heti 8x csak nem úgy öltözködök mint egy b*uzi! És hova verjem bele te elbutított retek? 13 évesen max a pofád verem be! Neked az a normális hogy valaki rózsaszín toppba megy iskolába?

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.

És 69%-os

Ugyanígy gondolom köszönöm hogy igaz amit írtam és még vannak olyan emberek mint én!

Sajnálom hogy így kikeltem magamból de ezzel lehet leginkább felbosszantani! Muszáj volt kiadnom magamból!

2012. márc. 3. 20:58
 18/33 anonim ***** válasza:
Ja és félreértések elkerülése végett ezt a 68%-osnak írtam!
2012. márc. 3. 20:59
 19/33 anonim ***** válasza:

Az elsőt!

Azt az elsőt írtam a 68%-osnak!

A másodikat!

A másodikat azt a 69% és 81%-osnak! Tényleg hogy egyértelmű legyen mert nagyon h*ülyén küldtem el hogy véletlen se legyen belőle balhé!

2012. márc. 3. 21:05
 20/33 .:Laci:. ***** válasza:

nem bírom az olyanokat akik csak azért veszik meg a márkás cuccokat mert ők azzal akarnak villogni a csajoknál, csak azért járnak el minden hévégén bulizni, hogy leigyák magukat a sárga földig meg tele okádják a mosdót. aztán másnap az anyja aki amúgy éhezik a márkás cuccok miatt, mehet takarítani a wc-t...

persze ez csak egy példa, de láttam már ilyet, nem is egyet...

és igen, tudom, hogy vannak olyanok akik ezt megtehetik, de úg gondolom, hogy senki sem nézheti le a másik embert csak azért, mert az ő szülei nem vállalkozásból élnek, hanem pl az ő szüleiknek dolgoznak és a két kezük munkájából akarnak pénz és megélhetést teremteni.

én sem veszem meg a márkás ruhákat, mert tudom, hogy ami a kínaiban lehet kapni olcsóbb és majdnem ugyan olyan jó minőségű(talán még jobb is néha) mint amit más megvez 30ezerért. ráadásul ha tönkre is megy az adott ruha darab, nem sajnálja érte az ember annyira azt a pár ezret mint a több 10ezret.

2012. márc. 3. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!