Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Van más is, aki szeretethiányban szenved? Ti hogyan bírjátok?
nehezen, de nem is a szeretethiányba bolondul bele az ember, hanem inkább a magányba.
befelé fordulóbb, antiszociálisabb, negatívabb, gátlásosabb lesz az ember tőle.
legalább is én ezt tapasztaltam magamon.
Privátban elárulom. :)
00:33 Ezt jó tudni, akkor te etted meg a dugicsokimat! :D
Néha jól, néha rosszul :) Ma éppen "minden oké", de van, amikor arra gondolok, hogy egyedül fogok meghalni és nem lesznek gyerekeim.
A pasiknak nem kellek, és mivel heteró vagyok, lányoknál nem próbálkozom :D
Csatlakozom a SZ.H.-osok sorába. Nem vagyok depis (voltam mondjuk nagyon régen), általában jól érzem magam. Tudom, hogy tennem kell azért hogy elérjem a kiteljesedett boldogságot. SOKAT KELL ÉRTE TENNI! Most tegnap visszautasított egy lány de nem törtem le (pedig hiányzott:S), aszem kezdem megszokni a kudarcokat. Hirtelen nem is tudom hogy ez jó vagy rossz, de legalább nem érzem sz@rul magam:D Egyszer összejön, fiatal vagyok még!
SZ.H. akkor rossz amikor aludni akarok és nem bírok mert állandóan vmi szép csajszit képzelek magam mellé miközben ölelgetem :) (néha amikor nem vagyok olyan kanos akkor kislányt) Emiatt néha kicsit zombi vagyok suliba mert nem alszom eleget de am No para.
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!