Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek kellenne egy ilyen pasi?
Humoros, jó kedvű, 1,70 magas, barna haj, barna szem, lazulós, laza, érett, jó anyagi helyzet, szeretem az energia italt kb. 2x250ml/nap(nem tom h előny vagy hátrány)(de ha kell nem iszok), szeretem a laza ruhákat. Kb. ennyi
F
Héj, kérdező, sürgősen állj le Marilyn Mansonról, és ne rakd egy tömbbe sp és a fluor gyerek alá.
Mansonnak jó zenéi vannak, és nem homokos.
Amúgy ha ez minden, amit felbírsz mutatni, hogy szereted az energia italt, hát akkor elég kevés vagy... Semmi ambíció... Laza meg elxeg tág fogalom...
(és már csak a Mansonos kijelentésed miatt sem tetszel :D)
Szerintem MM nem Marylin Mansont jelent :D
Hanem őt:
http://www.youtube.com/watch?v=M1ENI6Qtc8o
:D :D
bocsánat, félregépeltem
tehát nem Marilyn Manson-t jelöli :D
Ó, akkor elnézést az MM-es félre értésemből származó kifakadásom miatt... (na de a lényeg ugyan az) :D
Kérdező, nincs olyan tulajdonságod, amire büszke vagy? Mi az, amiért szeretnek mások? Miért érzed magad jó embernek? Ha ezeket leírnád, akkor több választ kapnál a kérdésedre, és máshogy állnának hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!