Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen baratsagos velem ez a pasi?
Jelenleg Londonban elek, kb 20 napja elmentem egy koncertre, ahol egy sved banda is fellepett. Tudom, hulyen hangzik, de mintha elso latasra belezugtam volna az enekesbe. Olyan volt, mint valami villamcsapas.
Ugy ereztem, hogy valahogy kapcsolatba kell lepnem vele, szoval megkerestem a facebook-on a bandajuk oldalan, es bejeloltem.
Meglepett, de visszajelolt, es azota kb 2-3 naponta chatelunk. Megirta, hogy orul neki, hogy irtam neki. Mivel husvetkor lesz egy het szabadsagom, ugy dontottem, hogy Stockholmban toltom. Felajanlotta, hogy segit, ha szallas kell, megmutatja a varost, meg azt is mondta, hogy kijon elem a repterre.
Mindez total jol esett, csak nem tudom mire velni. Mert ha csak egy dugast akar, arra talal helyi csajokat is boven, nem lenne ertelme idot toltenie azzal, hogy velem chatel.
Par otlet, hogy miert ilyen baratsagos, jo lenne, mert kezdem nem erteni a dolgot.
azért barátságos,mert uriember
mindenki ilyen énis ilyen vok
Még az sem kizárt, hogy nem is ő válaszolgat az FB oldalán. Nem ritka dolog sztáréknál, hogy megbízásból más kommunikál helyettük a rajongókkal.
Szóval légy résen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!