Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert ilyen baratsagos velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen baratsagos velem ez a pasi?

Figyelt kérdés

Jelenleg Londonban elek, kb 20 napja elmentem egy koncertre, ahol egy sved banda is fellepett. Tudom, hulyen hangzik, de mintha elso latasra belezugtam volna az enekesbe. Olyan volt, mint valami villamcsapas.

Ugy ereztem, hogy valahogy kapcsolatba kell lepnem vele, szoval megkerestem a facebook-on a bandajuk oldalan, es bejeloltem.

Meglepett, de visszajelolt, es azota kb 2-3 naponta chatelunk. Megirta, hogy orul neki, hogy irtam neki. Mivel husvetkor lesz egy het szabadsagom, ugy dontottem, hogy Stockholmban toltom. Felajanlotta, hogy segit, ha szallas kell, megmutatja a varost, meg azt is mondta, hogy kijon elem a repterre.

Mindez total jol esett, csak nem tudom mire velni. Mert ha csak egy dugast akar, arra talal helyi csajokat is boven, nem lenne ertelme idot toltenie azzal, hogy velem chatel.

Par otlet, hogy miert ilyen baratsagos, jo lenne, mert kezdem nem erteni a dolgot.

2012. febr. 27. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy így szervezi be a csajokat a háttérben meglapuló ember csempész maffia bandának. Mai világban bármi lehetséges...
2012. febr. 27. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Márpedig valószínű, h csak meg akar dugni. Nem lehet, h pont nagyon jó képeid vannak fönt face-en? Am, az is lehet, h a menedzsere válaszol és csak jó hírverést akar.
2012. febr. 27. 16:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Osszesen egy arc kepem van fent, semmi dekoltazs, csak a fejem. Egy dugas meger ennyi macerat? Nem ertem, mert jokepu, intelligens, szoke, kekszemu, szoval konnyeden talalhat valakit minden estere.
2012. febr. 27. 16:04
 4/6 Tomark ***** válasza:

azért barátságos,mert uriember

mindenki ilyen énis ilyen vok

2012. febr. 27. 17:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Szoval kaptam harom teljesen ellentetes valaszt. Meg valaki esetleg? :)
2012. febr. 27. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Még az sem kizárt, hogy nem is ő válaszolgat az FB oldalán. Nem ritka dolog sztáréknál, hogy megbízásból más kommunikál helyettük a rajongókkal.

Szóval légy résen! :)

2012. márc. 15. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!