Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csaj az esélyesebb? (főként fiúk 16-18 válaszát várom:D)
"A" csaj: mély zöld szem, sokatmondó tekintet, félhosszú sötétbarna haj, 75/B-s mell, jó lábak, jó fenék, nem csonti - van mit rajta fogni, 157 cm
"B" csaj: nagy kék szemek, szőke haj, 80/b-s mell, kicsit molettebb, 170 cm
Melyik az esélyesebb?
az szép apukám, ez kb. most olyan mintha kocsit vennél, és nem barátnőt keresnél...
21/f
jó a B-ről nem tudom, hogy mennyi... Akkor lehet hogy több. Beszélgetni A-val jobb, de B könnyebben kapható...
A inkább az a kifinomult(korához képest) művész lélek, noha még csak 16 éves
Szóval Te Vagy az "A", Kedves Kérdező. A leírás alapján is Te lettél volna a választás. A sokatmondó tekintet és a jó lábak/fenék miatt főleg nyerő lennél.
18f
igazából nem A csaj vagyok, de eltaláltad, ő áll közelebb hozzám ugyanis a barátnője vagyok, és be akartam neki bizonyítani h:
1: nem mindig a szőke a nyerő
2: hiába nagyobb a csaj melle, ha neki jobb alakja van (kisebb mellel) akkor van esélye
3: nem baj az, ha csak 157 cm. a pasik szeretik a kis csajokat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!