Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek a fehérebb vagy a barnább bőrű srácok tetszenek?
Figyelt kérdés
17 fiú vagyok, és elég fehér bőrű vagyok, nekem nem tetszik, de nem tudom, hogy a csajok hogy vannak ezzel, mert ha nem tetszik nekik akkor megyek szolizni! köszi a válaszokat előre is!2012. febr. 27. 17:17
1/16 anonim válasza:
Tökmind1.
Az a fontos,ami a fejében van.
2/16 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek a fehér bőrű fiúk :) nehogy elmenj szolizni xD 16/l
3/16 anonim válasza:
Nekem a fehérebb bőrűek jobban bejönnek, de amúgy ez nem lényeges.
4/16 anonim válasza:
tök mind1, az nem tetszik, ha ennyit foglalkozik magával a srác. legyél már lazább! :D
6/16 anonim válasza:
Srácoknál ugyanolyan undorító a "múanyagság", mint a csajoknál - ha nem undorítóbb...
Én kifejezetten gusztustalannak tartom a műanyagnarancssárga fiúkat... A szolitól nem barna leszel, hanem úgy fogsz kinézni, mint egy májbeteg... Barna nyáron lehetsz a naptól, az viszont kifejezetten szexi tud lenni! ;)
7/16 anonim válasza:
kimész nyáron/tavasszal dolgozni, és barnulsz annyit, amennyi éppen kellemes. nem kell a szolárium... fa$zság
9/16 anonim válasza:
Nekem a barnább bőrűek tetszenek.
10/16 anonim válasza:
Nekem alapból a sötétebb hajúak, de NEM Romák. Bejönnek a néger srácok, fõleg ha jó izmosak :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!