Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek baj, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek baj, ha egy lány halálra tud titeket nevettetni?

Figyelt kérdés
Egy fiú mindig azt mondja,hogy meghal a röhögéstől,mert tényleg olyan stílusom van,ez gond? Nekem nagyon tetszik a srác,és szeretnék neki tetszeni,de félek,hogy ez nem a helyes út.
2012. febr. 26. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én úgy érzem, hogy néha a belső démonaim felülkerekednek rajtam és nem tudok uralkodni magamon.

Teljesen átszellemülök és olyankor nagyon rossz dolgokat fantáziálok, hogy azzal ott hogyan végeznék vagy, hogy kínoznám meg és mit szólna az anyja vagy apja ha elküldeném neki a levágott fejét postán.

pénteken nagyon kicsin múlt, hogy valami rossz dolgot tegyek...hazáig sprinteltem...

magamat sosem bántanám... inkább csak másokat.

Természetesen mosolyogni szoktam...vagyis szánalmas műmosolyt próbálok produkálni....néha bejön néha nem.ez van!

2012. febr. 26. 22:37
 12/17 anonim ***** válasza:
..IRIGY te kifejezetten szimpatikus vagy
2012. febr. 26. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:

örömmel hallom:)

ez kedves :D

2012. febr. 26. 22:52
 14/17 anonim válasza:
lehet h megszállt téged néha egy szellem amit a szelleműzők eltudnak távolítani.
2012. febr. 26. 23:36
 15/17 anonim ***** válasza:

jártam régebben pszichiáterhez, de semmi értelme nem volt.

valahogy olyan furcsa volt próbált ő kutakodni, h mi bánt, mi fáj, mi nem hagy nyugodni, de nem nyíltam meg előtte.

aztán pár éve elkezdődött ez a irigység is egyik napról a másikra!!!!...minden és mindenki után. ez nagyon rossz érzés.

most már csak azt várom, hogy jöjjön és mentsen meg valaki....aki előtt ez a sóvárság és irigység megszűnne....vajon ki lesz majd az kíváncsi vagyok :) kinek fogok majd kelleni

2012. febr. 26. 23:43
 16/17 aszomszedneni ***** válasza:
hát jó lenne , de én még nem láttam olyan csajt , aki tud vicces lenni ... csak annyira szánalmasat , aki emiatt volt vicces, de az nem is igazán vicces.. . szóval azért vigyázz ezzel ;)
2012. febr. 27. 18:17
 17/17 anonim ***** válasza:
..az a szerencséd,hogy nem ismersz engem..haha..IRIGY te meg majd találsz valakit ha ilyen öszinte vagy..
2012. febr. 27. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!