Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek baj, ha egy lány halálra tud titeket nevettetni?
Figyelt kérdés
Egy fiú mindig azt mondja,hogy meghal a röhögéstől,mert tényleg olyan stílusom van,ez gond? Nekem nagyon tetszik a srác,és szeretnék neki tetszeni,de félek,hogy ez nem a helyes út.2012. febr. 26. 22:10
2/17 anonim válasza:
ha engem meg tudsz nevettetni akkor engem nem zavar mert már nem nevettem vagy 11 éves korom óta.....
de nem zavarna!!!
3/17 anonim válasza:
Hát nekem bejön, de csak nem tud xD
4/17 anonim válasza:
Jól jönne nekem is egy ilyen vicces barátnő! Már rég nevettem lánnyal. :D
17/F
6/17 anonim válasza:
Egy lány humoros? FÚÚÚJ!!!!
Öcsém, milyen primitív kérdés ez... már bocsánat.
7/17 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha érzelmileg zsarolnak, hisztiznek a nők és sajnáltatják magukat. Szerencsére a többség nem ilyen. Legalábbis remélem. Egy biztos, én ha ilyennel összefutok, azonnal kivágom a f..ba. De még a hisztis a legjobb ezek közül, ha nem primitív.
8/17 A kérdező kommentje:
hát azért vannak,akiknek ez túl laza,meg fiús,vagy mittudomén :D
2012. febr. 26. 22:26
9/17 anonim válasza:
OFF:
19 éves vagyok.
mély depresszióban vagyok....és süllyedek lejjebb és lejjebb.
pénteken olyan gyilkolási vágyam lett, hogy inkább hazajöttem a suliból.
10/17 anonim válasza:
IRIGY.
Közvesélyes vagy önvesélyes vagy? Vagy a kettő együtt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!