Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az abnormális ha én szex után együtt maradok a nővel?
Kit érdekel, hogy szidják, vagy ribancozzák őket? Mert engem aztán nem. Valószínűleg azt a lányt sem.
Ha pedig te úgy gondolod nem teszel ilyet, ez is a szíved joga. Nem egyforma minden ember.
Hmm, ezek szerint egy úriember vagy :D
Én hülyézni azért szoktam :D
Igen ,de szeritnem azért van ez a r*banc dolog, mert ismerve az emberek szexuális védekezési kultúráját (ami nulla), visszataszító. Az óvszert nem szeretik, kényelmetlen, nem éreznek semmit, a nők zabálják a tablettákat (ami a nemi betegségek ellen nem véd). Ez van ma Magyarországon.
Legalább az óvszert ismerjék már meg. Nálam mindig van és kell is. Ha nagyon komoly a kapcsolat, akkor meg egy vizsgálat az egész és kész. 4 fő nemibetegséget kell nézetni (Aids, szifilisz, herpesz, Gonorrhea). VAn több is persze, de ezek a legveszélyesebbek. A többi csak kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!