Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az abnormális ha én szex után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az abnormális ha én szex után együtt maradok a nővel?

Figyelt kérdés
Itt mindenki azt hiszi hogy rossz a szex az első randin? Legalább 4-szer volt hogy szórakozóhelyen felszedtem csajt, 2 óra múlva már a lakáson voltunk, de az ilyet (ha jól feltz) mindig vissza is hívtam, utána mentünk kultúrkirándulni...

2012. febr. 26. 10:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Na fasza. Már ott járunk h aki nem dugatja meg magát mindenkivel az prűd meg nem nőies. Fasza. Bezzeg ha komoly kapcsolatban kiderülne a csajotokról h már az egász város átment rajta akk mekkora rib.anc lenne. Az ilyen felfogású pasik am nem is érdemelnek mást csak szétba.szott ribancokat meg prűd pitsákat
2012. febr. 26. 10:49
 12/30 anonim ***** válasza:
És akkor csodálkoznak az emberek h ennyi rib.anc van aki fűvel fával lefekszik egyből. Hát tessék. Láthatjátok h egyes pasiknak ez kell. Azért vigyázz nehogy rád sózza más gyerekét v valami csúnya nemi bajt
2012. febr. 26. 10:51
 13/30 A kérdező kommentje:
De ki akar komoly kapcsolatot? Már majdnem 40 éves vagyok de nekem 1-3 három év után a legjobb nő is az idegeimre ment...
2012. febr. 26. 10:58
 14/30 anonim ***** válasza:
Na pont ezzel kezdtem h NORMÁLIS pasik. Te nem tartozol közéjük, nem is veheted magad egy kalap alá velük
2012. febr. 26. 10:59
 15/30 A kérdező kommentje:
Az amerikai lányom úgy hív: a "nagyon felelőtlen Magyar apám", akivel lehet vitorlázni, Balatonra jönni, de nem lehet megbízni egy centimétert se. Az anyja neki mondja hogy vigyázz apádra hogy ne csináljon hülyeséget...
2012. febr. 26. 11:20
 16/30 anonim ***** válasza:
76%
Erről van szó. A saját lányod nem tart sokra.
2012. febr. 26. 11:23
 17/30 anonim ***** válasza:

Most minek bántjátok????

Ahh, ne vedd a szívedre :( Csak itt mindenki olyan élettapasztalt embernek képzeli magát, hogy az már elképesztő.

Ha te így vagy boldog, akkor legyél ilyen, én ebben semmi abnormálisat nem látok.

2012. febr. 26. 13:11
 18/30 anonim ***** válasza:
Csak aztán ne ribancozzon itt senki h ha egy csaj azt írja h már 10 pasival volt, mert nektek kell ez
2012. febr. 26. 13:14
 19/30 anonim ***** válasza:

Egyébként egy ilyen kapcsolat éppúgy végződhet jól, mint egy hófehér házasság, ahol egymásnak mindketten első partnerei.

Az sem igaz, hogy ha az adott lány megtette vele, akkor megtenné mással is. Persze talán nagyobb a rizikó, de egyáltalán nem biztos. Nekem rengeteg olyan pár ismerősöm van, akik ilyen módon jöttek össze és köszönik szépen megvannak.

2012. febr. 26. 13:14
 20/30 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenkinek ez, de röhejes, hogy valakit csak azért leszóltok, mert nem egyezik a véleménye (amivel senkinek sem árt egyébként) a tömegével.
2012. febr. 26. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!