Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez barát vagy valami más? Ma voltunk koncerten, bentin. Ittunk házi pálinkát mert meg kínált ismerőse a mosdóba ittunk kicsit zavarba voltam hogy utána ittam kicsit rosszul is lettem először mert erős volt többi lent
Figyelt kérdés
sokat nevettünk.Mondta hogy igyak igyak mondtam nem kérek már inni és mondta igyak az övéből, sokszor mondta
eléggé sokat ittam kicsi szédültem is kimentem leülni és odajött hogy baj van meg ilyesmi és kicsit baj is volt és akkor azt hitte hogy szomorú vagyok és így simogatott és véletlen átöleltem aztán ő is ölelt kicsit sokáig.aztán meg mindig át karolt meg simogatott aztán megfogta a kezemet és mondta hogy lazíts kicsit a kedvemért ha kicsit is bírom és megpuszilt.Haza felé mikor kettesben mentünk akkor csak pár dolgot mondott nem is említette hogy ölelkeztünk stb.Mit gondoltok?
2012. febr. 26. 01:07
2/4 A kérdező kommentje:
És pedig mi?:)
2012. febr. 26. 01:09
3/4 anonim válasza:
Szerinted mi? Ja, biztos ő az eltitkolt testvéred vagy apád, csak nem tudja, hogy közölje.
4/4 A kérdező kommentje:
csak arra vagyok kiváncsi hogy barátkozni akar vagy valamit ami több mint barátság??
2012. febr. 26. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!