Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél a csóktól? Mit tegyek?
Van egy lány aki szeret (keres Fb.-on még ha fent se vagyok, telón is, Valentin napi ajándék szívecskével:P Nevetgél még a gyenge poénjaimon is xd), kezdetbe nem volt szimpi most meg úgy érzem hogy csak Ő kell nekem. Meg akartam csókolni de elhajolt, ciki volt kicsit de inkább neki volt az:D Aztán 3 puszinál "véletlenül":D a 3. a szájára ment xD
Szerintetek mi tévő legyek? :/ Csípjek be és ha megint talizunk üljön az ölembe és essek neki a nyakának vagy mi?:S Valami ötlet? Egyértelmű hogy fél nagyon tőle de most mi van ilyenkor?:S
(sose volt egyikőnknek se kapcsolata)
F18(én) L15(ő)
majd mesélj,hogy hogy alakult .:)
és csak természetesen.
semmi nem volt, elmondta FB-on hogy Hagyjuk. Magyarán dobott. de kiderült hogy mégse lett volna olyan jó ötlet, erre akkor jön rá az ember amikor már kiábrándult:/
Most egy majdnem 15 éves lányhoz akarok odamenni reggel a buszon, összehozom vhogy! Remélem nem néz majd perverznek amikor leszálltam a buszról lesütötte a szemét éls mosolygott de előtte rám nézett. Meg előtte szemeztem vele, nekem nagyon tetszik szinte máűr szerelmes vagyok de sok ismerősöm szerint csúnya.
nem fog annak nézni.:)
és szerintem ne halgass arra, hogy ki mit mond, neked kell tetszedjen.
ügyesen:)
legyél természetes és kész.
valami fejlemény? :)
utolsó vagyok
szerdán nem csináltam mivel egy régi lány ismerősömmel taliztam, odahívott magához, oszt vele beszéltem
Csütörtökön nem volt azon a buszon
Pénteken meg nem volt 1. órám :/
Hiányzik:S Odamegyek, megcsinálom, nem akarok megkeseredett lenni, sem pedig lúzer mint unokatesóim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!