Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők az idősebb férfiakkal akarnak leginkább járni?
Figyelt kérdés
2007. aug. 3. 17:33
11/18 anonim válasza:
Nekem 12 evvel idosebb baratom van es nagyon jol meg vagyunk, de volt 2 evvel fiatalabb is.Szerintem aki a fiatal pasikat valasztjak az csak azert van mert fel neznek a nokre es a pasik buszkek hogy idosebb novel vannak es tapasztaltabbak.
12/18 anonim válasza:
Az idősebb férfiak úgymond már "kiszórakozták magukat"(fiatalabb korukban).Éppen ezért inkább már hosszútávú kapcsolatot szeretnének.Sok nő viszont hamarabb szeretne hosszútávú kapcsot. mint a velük egykorú férfiak.
13/18 anonim válasza:
nem mindenik nő!!..amugy mi nők szeretjük az olyan férfiakat akik érettek, tapasztaltak..vais akik értik a dolgukat:D..de van 1 ilyen elmélet is, h. a férfiak érettségi szempontból 2 évvel hátrább vannak mint a nők..:P:D
14/18 anonim válasza:
egyszerű, a nők jobban szeretik (általában érzelmi)biztonságban érezni magukat mert úgy gondolják hogy az idősebb férfiaknak stablilabb az érzelmi állapota, a nők a határozott férfiakat szeretik, mert a nők érzelmi álapota sokkal instabilabb mint a férfiaké a nők sokszor nem tudják mit akarnak ezért kell nekik egy férfias férfi aki tudja mit akar
15/18 anonim válasza:
Velem volt már olyan hogy megláttam valakit és első látásra "belé szerettem" (persze nem, csak.. értitek..) megvolt a vonzalom.. 17/L vagyok, ő 26/F nem jártunk meg semmi, de még mindig nagyon vonzónak találom. :-)
Biztonságot sugároz és egyszerűen jó lenne a karjaiban lenni. Ezt nem minden korombeli tudná megadni.. tisztelet a kivételnek. De mostanában valaki vagy éretlen, vagy csak a szexre megy. Nem értem én ezt.
16/18 anonim válasza:
Én egy 18évvel idősebb pasiba szerettem bele 5éve és 5éve vagyunk együtt:D
17/18 anonim válasza:
nem mindenki ilyen. de az ilyen nők szeretik azéretteb férfiakat mett pl 1 13 éves fiútó csak éretteb egy 16 éves srác és normálisabnak i mondhatól. az ilyenekbe szerelmeek általában a 13-14 éves lányok.
18/18 anonim válasza:
2007-es válaszom az lett volna, hogy: mert azt hiszik, hogy tapasztaltabbak.
2024-ben a válaszom: mert már van egzisztenciájuk/pénzük/kocsijuk/házuk, vagy közel állnak ahhoz, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!