Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányoknak minden fiu egyforma akkor miért
válogatnak? -. -
"ki mondta, hogy próbáld ki az összeset...?"
2012. febr. 25. 21:21
Persze. Én is naponta nézem a facebookos dolgokat. Vannak pasik között is ilyen páwa tükörimádók, akiknek annyi képük van mint a tükörcsajoknak. Több száz sokszor. Mégis ezeknek a pasiknak a képeik alá írják a lányok a lájokokat, meg de cuki vagy meg wow, meg sunáználak stb. Aki szerényebb külsejű és látszik rajta, hogy tök rendes gyerek lehet, annak ritkán van a képe alatt egy szösszenet sem. Vajon miért? Sajnos azért, mert a lányok legnagyobb részének a külső mindennél fontosabb, főleg a tükörlányoknak a fontosabb. Mivel 10 ből kb 7 tükörlány a mai világban sajnos, így nem nehéz megállapítani, hogy ők nekik fontosabb a külső a jobabn, ők válogatnak jobban. Tehát a nagytöbbség.
2012. febr. 25. 21:24
phail, a kultúrtroll
Nem írogat minden lány ilyeneket, én pl.: nem szoktam, ha berágok 1 csávóra, akkor rajta töltöm le a dühöm, de nem kezdek általánosítani, hogy minden srác ilyen meg olyan. Én úgy csinálom ezt, hogy konkrétan arra az illetőre irányuljon a dolog, aki megbánt. És szerintem ez lenne a normális, mivel mindenhol vannak kivételek, legközelebb ha ilyet látsz facebook-on miért nem írod kommentbe, hogy pl.: minden lány k*rva?
2012. febr. 25. 21:25
Nem minden lány van fent facebookon meg hasonló felesleges oldalakon.
Spec. én nem.
Nem ésszerű onnan véleményt alapozni.
És nem egyformák a fiúk. A válogatás részét pedig szerintem nem kell magyarázni.
2012. febr. 25. 21:27
Egyrészt, mert már jó ideje nem vagyok fenn Failbookon. Másrészt meg nem süllyedek le arra a szintre.
2012. febr. 25. 21:30
phail, a kultúrtroll
Akkor meg ne vedd figyelembe az olyan csajokat akik ilyeneket írnak ki, mondjuk akkor tökmindegy ha már nem vagy fenn
2012. febr. 25. 21:32
Belsőre mondják h minden fiú egyforma, és csak külső alapján válogatnak. Belsőre pedig azért gondolják így, mert csak a legjóképűbbek kellenek nekik, akik nem szorulnak rá, h normálisak legyenek, mert egyrészt a lányok nagyon sok mindent eltűrnek tőlük a külsejük miatt, másrészt ha vki mégis dobja őket, rögtön találnak mást helyette.
2012. febr. 26. 08:32
Kapcsolódó kérdések: