Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi jön be jobban? Ha egy ismeretlen csávó elkezd spontán udvarolni neki, vagy ha egy ismerőse teszi ezt?
Erre a kérdésre nem nagyon lehet válaszolni, mert sokkal jobban számít az, hogy milyen az a pasi, minthogy ismertem-e korábban, vagy nem... Szóval érted, ha az egyik kevésbé szimpi, akkor tökmindegy hogy ismeretlen vagy ismerős, akkor is a szimpi fog jobban bejönni, mint a másik.
Meg a lányon is múlik, én pl. elég félénk, óvatos, aggódó vagyok, egy ismeretlen pasiban nagyon nehezen tudnék megbízni, szóval szerintem vele is először az "ismerős" státuszig szeretnék eljutni, mielőtt bármi komolyabb történne.
Ismerőssel könnyebb lenne - eleve el tudom dönteni egyből, hogy van-e egyáltalán esélye nálam, jobban megbízok benne, ismerem már a hibáit és ezzel együtt dönthetek, stb...
Persze a spontánnál meg ott van a titokzatosság, az izgalom, a meglepetések...
Szóval nehéz kérdés. :D
#1!
Egy ismerős is lehet spontán,izgalmas,titokzatos!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!