Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is csináljam, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Két hete bejelöltem egy srácot facebookon mert megismertem,mivel amikor még picik voltunk a szüleink összejárkáltak.Bejelöltem vissza is jelölt még aznap.Aztán írtam neki egy levelet,hogy megismertem és meséltem neki egy két sztorit az emlékeimből!Ő is emlékezett rám és írta,hogy köszöni szépen,hogy felelevenítettük ezeket az emlékeket.Aztán beszélgettünk chaten tovább,meg dicsértem a képeit ő is az enyémet.Aztán elköszönt mondván,hogy fáradt de egészen délután háromtól nyolcig beszélgettünk,nagyon örültem.Nekem kell ez a srác--->gondoltam magamban.aztán másnap megint rám írt,hogy ne haragudjak,hogy tegnap olyan álmos volt és nemtudtunk még beszélgetni.Na azon a napon is jót beszélgettünk megint ő köszönt el.Azóta rá írtam én egyszer,akkor is jót eldumálgattunk.És azóta semmi írta,hogy nyugodtan írjak rá bármikor.De most megint én írjak rá?Gondolom ha szeretne velem beszélgetni írna nem?Segítsetek,hogy mit csináljak?Nem akarom,hogy azt higgye, hogy rá akarok nyomulni,de szeretném ha egy párt alkotnánk.Mit tegyek?2012. febr. 25. 16:03
1/4 anonim válasza:
írj rá -.- vazze. nem azt mondta? hogy ha akarsz. de azért bonyolítsd a dolgot..
2/4 anonim válasza:
Ha már ennyit dumáltatok..szerintem nyugodtan írhatsz neki!Lehet hogy ő is így gondolkodik mint te, nem akar nyomulósnak tűnni! Írj rá, vesztenivalód nincs!
Sok sikert! :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha nyomulásnak érezni azt amit te csinálsz akkor nem beszélgetnél vele ilyen jókat.:-) Nyugodtan írjál rá ha fent van.Szerintem nem múlik sok azon hogy melyikőtök kezdeményezi a beszélgetést.Ha már ilyen jól elvagytok akkor szervezz vele találkozót!:-) Ha bejössz neki akkor boldogan elmegy veled bárhova!14/f
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm,hogy írtatok :) háát próbáltam rávezetni már találkozóra mert multhét szombaton írta,hogy ő megy bulizni és kérdezte én megyek e mondom egyedül vagyok nincs kivel mennem de nem mondta hogy menjek vele :S
2012. febr. 25. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!