Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csináljam, hogy mindkettő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dóriyyi kérdése:

Hogy csináljam, hogy mindkettőnknek jó legyen?

Figyelt kérdés

Szóval most éppen 2 dolog miatt félek:Đ

Az 1., hogy nem lesz téma és jön a kínos csönd...ha vki. tud jó témákat írja már le:)

A 2., hogy ha nekem nem jön be a srác(vakrandi) még nem láttam róla képet éés neki meg tudom, hogy bejövök és nem akarom megbántani...akkor mégis mitcsinálljak?!?!

Köszi(és bocsi a hülye kérdésekért:P)nem engedte másképp kiírni:S

2010. ápr. 6. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:

A kínos csöndre annyit mondok, hogy ha valami van köztetek, akkor nem fogtok kifogyni. Ez egy nagyon jó ismérv. Tapasztalataim szerint, ha nem volt téma, kapcsolat se lett, de akivel nagyon sok téma volt, azzal volt élmény.

Ha mégis csönd lenne és meg akarod törni, mesélj élményeket, amiken jót nevetsz. Ezáltal valószínű feldobod a hangulatát, de mindenképpen jól megismer téged.

És innen fakad a másik. Vakrandinál ha érzed, hogy ő talált és te nem, egyszerűen intézd el, hogy "tévedjen". Sokszor bejön és nem nehéz. Kezd el olyan dolgokról élvezettel mesélni, ami valószínű neki zavaró. Undorító dolgok a legnagyobb mélységig. Akár mélyreható elemzést adhatsz a menstruáció minden egyes borzalmáról.

Ha már 18-20 felett vagy és egy értelmes pasival van dolgod. Ha ezek után is úgy érzi, hogy ő talált, akkor érdemes meggondolnod miért.

Valószínű nem rajong az undorító dolgokért, mégis ELFOGAD. Ilyen pasit nehéz találni.

Végülis az is elég ám, ha csak nem kezdeményezel és hagyod gyötrődni, hogy most akkor lépjen, vagy ne.

:)

2010. ápr. 6. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
vakrandira tilos menni!mikor tanuljátok már meg!!!!
2010. ápr. 6. 09:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a komit!

amm ha ez számít akkor 12/L:Đ

2010. ápr. 6. 09:29
 4/7 A kérdező kommentje:
MM most új mottóm van élvezd az élet minden percét!:) Max. lett egy rossz tapasztalatom...így jártam. Az is kellxD
2010. ápr. 6. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Majd beszámolok mi volt:Đ:Đ:Đ
2010. ápr. 6. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ember 12 évesen.. :D

Jo mjuk énis 16 éves vagyok de akkor is eddig 3-4 komolyabb kapcsolatom volt.:D

Jo nem kioktatni szeretnélek hanem segíteni:D

Hát szóval első randinak az a célja h minél jobban megismerjen ugye..

A kínos csend elkerülése ink a srácok feladata, de ha nem megy akkor hozz fel 1-2 sablon kérdést (kedvenc film, zene , együttes , stb, ezekből ellehet indulni 1-2 témába;) )

Vakrandi kerülendő sztem..:D De mint tudjuk nem mindig a külső a mérv adó (:

Sok sikert!

Ice ;) 16/f

2010. ápr. 6. 10:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen szerintem is kerülendő...xD

Mindenki jobban jár vele!

Az biztos, hogy nem lesz még1szer "vakrandim"!!!!

Azért köszi a válaszokat:)

12/L

2010. ápr. 6. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!