Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rózsahegyi Dorina kérdése:
Lányok szerintetek hogy öltözködöm, és hogy nézek ki külsöleg? (esetleg 10 listán ha értékelnétek) és alá a képeket
2012. febr. 24. 23:18
12/29 anonim válasza:
Ez egy búza, hosszú hajjal. Azt hittem lány lesz a képen, ez csalódás.
13/29 anonim válasza:
búzásan hordod a sapkát.
tedd fel rendesen,ahogy egy férfi.
14/29 anonim válasza:
hello Jürgen :D tipikus német fejed van :D amúgy nekem bejössz 10/9 ha nem vagy bunkó még össze is jönnék veled :D
16/29 anonim válasza:
rohadt szexi, komolyan, 10-ből 9-es nekem is :D
17/29 anonim válasza:
közben megtaláltam Jürgent fészen én is, meg téged is Dorina, hát te se vagy egy rossz csaj, össze kellene jönnötök! :D
19/29 anonim válasza:
Először is : Dobd a sapit, nem megy az öltönyhöz
(válaszod: Nem hordok öltönyt)
Másodszor: Hordjál! Az öltöny fasza!
Szerintem nincs veled semmi gáz. A második képen én a dzsekit nem vettem volna fel, tudom biztos hideg volt. :D Szerintem stílusos.
20/29 anonim válasza:
#19 Üdvözöllek Barney Stinson :)
A kérdésre visszatérve:
Nekem nem tetszik az arca 2. képen de lehet csak rossz a kép.Öltözködésével semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!