Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek csak azért folyton cicababának, plázacicának, agyatlan tyúknak, mert szőke a hajam és nőiesen öltözködöm?
Nem, ezt jellemzőnek azok gondolják, akik nem vagy alig ismernek.
Nőiesen szeretek öltözködni, a munkám is megköveteli erről nem tehetek.
A szőke pedig jól áll.
De nem vagyok plázacica, nem nyávogok. Meccsre járok rendszeresen stb...
Téged nem is ismerlek, de egyébként az a jellemző, hogy egy plázacica sem ismeri el magáról, hogy igaz lenne rá a sztereotípia... Olyan ez, mintha megkérdeznénk: A nők vásárlásmániások, akkor persze 90%-ban azt írnák a nők, hogy nem, ez általánosítás...
A gyakorlat meg nem ez. :)
Én nem adnék a helyedben olyanok véleményére,akik külső alapján ítélnek meg egy embert.Egy nő igenis öltözzön nőiesen és ha ez valakinek nem tetszik,akkor sem kell megjegyzéseket tennie-mert magát minősíti ezáltal.Hülyeség,amikor azt írják,hogy egy ember külsején tükröződik az,hogy milyen is belül...bár nem értem,hogy a nőies öltözködésből és szőke hajból egyesek miért vonnak le olyan következtetéseket,amiket te is írtál a kérdésedben...Egy csinos,szőke nő is rendelkezhet magas érzelmi és értelmi intelligenciával,mint ahogy egy bármilyen más kinézetű nő is lehet r*banc és tyúkeszű.Felesleges így "bekategorizálni" az embereket.Ne foglalkozz az ilyenekkel,mint nő,mondom neked.
21/L
Mert rirgyek,kit érdekelnek,tudod az átlag ember,ilyen ha valamit nem kaphat meg,vagy lusta tenni érte,hogy így nézzen ki akkor ezzel palástolja.
Ilyen maradj,olyan ritka már a csajos csaj,sajnos csúnyul a magyar,tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!