Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg tőle hogy lesz e a barátnőm?
Egyszerűen megkérdezed, de körítesz hozzá valamit (pl: félek a válaszodtól, de azért megkérdezem, vagy ilyesmi)
Hívd el valahová, úgy a legjobb;)
én emlékszem, 13 éves voltam mikor először lett "kapcsolatom". hát én lazán odamnetm hozzá 1 nap ismeretség után és megkérdeztem hogy : "egy ilyen lánynak mint én van nálad esélye?" és mint utólag rájöttem, ennél jobban sosem szedhettem volna össze senkit... de kicsi votam még anno. bánom már hogy mostanában nem ezt csinálom. :D
de ha nem mersz közvetlenkedni, érthető :) akkor egyszerűen udvarolj neki, tegyél rá jelzéseket hogy akarsz tőle valamit :) pl kedvesked neki: "csinos vagy ma, jajj de jól áll neked ez a (akármi)".
esetleg kérdezgesd kapcsolattl kapcsolatban, szeret ne e most? van e valaki aki tetszik neki... stb. aztán hát átvitt értelemben kérdezd meg hogy járnátok e? :)
hát szerintem mondd meg neki hogy nagyon tetszik, és hát hogy már sokat gondolkodtál azon, hogy nagyon örülnél ha a barátja lehetnél :)
szerintem nem kell túl spilázni xD :) ha bénán kérdezed meg de szeret akkor úgyis járni fogtok xD ha meg tök királyul kérdezed de nem szeret akkor meg úgyse :)
Én egyszer így kértem el egy srác telefonszámát: "Bocsi, de nem tudom, hogy mi lenne a legjobb módja annak, hogy elkérjem a számod."
Erre a válasz: "Ez." És kaján vigyor, és már írta is :D
Szóval lehet, hogy nem kell köntörfalazni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!