Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jön be, ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jön be, ha egy srác udvarláskor magáz?

Figyelt kérdés

Pl.:

Kisasszonny...

milyen csinosan áll önnek ez a ...

2012. febr. 23. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyetlen pasi volt,aki magázott,ilyen módon,de csak mig nem csókolt meg..Fura volt és zavart is talán,de csak mert előtte senki nem viselkedett,igy velem.26éves ügyvéd bojtár volt..
2012. febr. 23. 16:08
 12/16 Pj0tr ***** válasza:

ma_gáz

és holnap is gáz...

Ez már nem az az évezred...

2012. febr. 23. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:
fujj:D max 50 felett de ott se nagyon, vagy a középkorban XD
2012. febr. 23. 18:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Én úgy gondoltam, hogy ez érdekes, udvarias hangnemet kelt.

Egyébként az udvarlástól eltekintve engem felháborít, hogy a bevásárlóközpontokban, boltokban azok a műkörmös eladónőcskék, akik éppen hogy átbukdácsoltak egy gyenge középiskolán, habozás nélkül letegezik az embert.

Azon is sokat gondolkoztam, hogy mi alapján döntik el, hogy tegezik, vagy magázzák a vásárlót. Hány ránc van a szeme alatt?

Mikor bement egy egyetemi tanárom vásárolni, simán letegezték. Hogy jön ő ahhoz?

Szóval véleményem szerint nem minden esetben kerülendő az önöző megszólítás, bár az általam említett helyzetben valóban humoros hatást kelthet, ez a lényeg.

2012. febr. 23. 23:38
 15/16 Pj0tr ***** válasza:
A magázás a tisztelet jele a szememben és nem illemtani szabályok fogják eldönteni, hogy kit magázok. Egy ismeretlen embert miért tiszteljek? A kora miatt? Ugyan már. Azt nem a kora határozza meg, hogy tett-e valaha bármi tiszteletre méltót, vagy egész életében nem csinált semmit.
2012. febr. 24. 09:41
 16/16 A kérdező kommentje:
De azt ugye tudod, hogy nem is olyan régen még a saját szüleiket is magázták?
2012. febr. 24. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!