Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmagyaráznátok nekem lányok, hogy miért van az, hogy majdnem az összes lányt már csak a futókalandok érdeklik? Len t bővebbenn.
Mert még fiatal vagy és a környezetedben élő lányok többsége is fiatal, így az ő megfogalmazásuk szerint "túl fiatal vagyok egy komoly kapcsolathoz, még ki kell élnem magam".
Na aggódj majd megváltozik a helyzet, ha idősebbek lesznek, és túl lesznek egy erőszakos verekedős baráton, a 45. abortuszukon, a drog-alkoholelvonóikon, elmúlik a szépségük, és 1 kisbabával egyedülálló anyák lesznek. Akkor majd érdekelni fogja őket a komoly kapcsolat.
De van a másik oldal, akik kevesebben, jóval kevesebben vannak, a normális korodbeli lányok. Szerintem csak kitartás kell, és a sors összehoz egy normális, hozzád hasonlóan gondolkodó lánnyal.
"A futo dolgok meg segitik helyreallitani az onbizalmat."
lehet, hogy segítik, de rengeteg mást meg elrontanak, többek közt annak az önbizalmát, akivel szórakoznak.
"túl lesznek egy erőszakos verekedős baráton, a 45. abortuszukon, a drog-alkoholelvonóikon, elmúlik a szépségük, és 1 kisbabával egyedülálló anyák lesznek. Akkor majd érdekelni fogja őket a komoly kapcsolat. "
Akkor már mind akarhatják, mert olyanok mint egy használt gumi.
Emancipáció miatt.Függetlenek a csajok, ők is lehetnek skalpvadászok, nem?
Hát azért még jó tudni , hogy vannak olyan pasik akik ennyire törődnek a csajokkal :/
Erre felé mindenki olyan más. Attól érzik magukat nagynak hogy 13 évesen (vagy az alatt)cigiznek , meg holtrészegre isszák magukat az apjukkal a kocsmában. Na igen ez itt a színvonal -.-
Mit meg nem tennék egy pár normális fiúért a környéken (akár havernak akár többnek)
15/L
egyetértek az előzővel :'D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!