Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már 1 éve nemvolt komolykapcsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 1 éve nemvolt komolykapcsim azóta csak futókalandok voltak, hollehet ismerkedni? Sulimba nincsenek csajok, discoba meg . Hát nemszeretek mert nemvagyok oylan bátor. Eddzőterem megintcsak nuku.

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
MISKOOLC :D
2009. máj. 3. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
10%
Már egy éve nem volt komoly kapcsolatom, csak futó kalandok. Hol lehet ismerkedni? Az iskolámban nincsenek lányok, discoba nem járok mert nem vagyok bátor. Edzőterem is kizárva.
2009. máj. 3. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Előszöris szokj le a kapcsizásról XD.. BOCSI nem hagyhattam ki:D sorry... Hát jobb ha baráti körben találsz egy csajt akit kicsit ismersz is.. de külömben nagy partyban , csekély mennyiségű pia után a csajok és te is bátrabb vagy.

Ajánlom

: Győr bahnhof egyetemi mulató

: Miskolc egyetemi bulik (multkori AXEparty ütős volt XD)

: Dunaújváros egyetemi mulató

Amugy konkrétan nemtudok segíteni, én sulimba 40 csaj jár össz-vissz., de egyszer csak az alagsorban szembejött életem szerelme... egy véletlen vár rád is de nem tudsz elébe menni... sorry .. de azért csak ügyesen :D

2009. máj. 3. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Győr bahnhof,az aztán a jó hely...Egy normális csajt nem találni ott,komoly kapcsolatot egyik se keres...:D
2009. máj. 4. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!