Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz lenne randira hívni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne randira hívni a tanárnőm?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, de van egy sejtésem, hogy a tancinőm vonzódik a lányokhoz... Ne kérdezd miért, megérzés.. Mondjuk nem tudom, hogy van-e most valakije... Mindegy, az a lényeg, hogy mostanába többet beszélgetünk meg minden. Elmondom neki a bajaim, meghallgat, megért, segít stb... Gáz lenne ha elmondanám neki, hogy bejön? Nem tudom hogy fogadná. Bizti furcsálná az elején meg minden. De mondjuk úgy mondanám, hogy: "Amúgy szerintem maga egy nagyon rendes, gyönyörű és csinos nő! Párkapcsolatban él?" és ha a válasz igen, akkor "gondoltam, egy ilyen szép nő mint maga nem is lehet egyedül :)" ha nem a válasz akkor "és azt meg hogy? Amúgy ha már annyi mindent tud rólam, elmondanék valamit... biszexuális vagyok!" és akkor majd kíváncsi vagyok a reakciójára.... és ha olyan 'hmmmm' reakciója lesz akkor elhívom valahova. De úgyis azzal állna elő, hogy nem lehet... Mondanám, hogy oké de azért udvarolnék még neki. Na röviden ennyi. Mit szóltok hozzá?
2012. febr. 22. 00:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ballagás után próbálkozz a dologgal. Mégha kölcsönös is a dolog, lehet nem mer belebonyolódni egy kapcsolatba, amíg a diákja vagy, azt a törvény bünteti.
2012. márc. 30. 10:04
 22/24 anonim válasza:
Hónapokkal ezelőtt én is ugyanebben a helyzetben voltam. filóztam hogy mi legyen,úgy éreztem mindenki hülyének néz még én is magamat.De erőt vettem magamon és beszéltem a tanárnővel, bele ment a dologba. ugyanannyi idő vagyok mint te a tanárnő meg 28 a szüleimmel emiatt annyira nem vesztem össze. de elköltöztem hivatalosan is már a tanárnőmhöz:) néha el sem hiszeem hogy ez velem történik meg. puszi, éés csak bátorsáááááááááág:)(Y)
2012. ápr. 2. 00:08
 23/24 anonim válasza:
idős*
2012. ápr. 2. 00:09
 24/24 A kérdező kommentje:

21. Köszi a válaszod!

Utolsó, nagyon örülök, hogy összejött! Jaj, annyira szeretem olvasgatni meg hallgatni az ilyen történetek. Fiú vagy vagy lány amúgy? Mesélj picit ha megkérhetlek, hogy mondtad el neki és meddig tartott, hogy belemenjen? Kíváncsi vagyok, mert még mindig nincs elég bátorságom elmondani neki az érzéseim, és ugye itt is elég sokan lebeszélnek róla. Mondjuk eléggé érdekes a szituáció, legalábbis én lány vagyok és ő is... De ha te is lány vagy, akkor meg végképp kíváncsi vagyok a történetedre!!! Köszi :):)

2012. ápr. 2. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!