Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz lenne randira hívni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne randira hívni a tanárnőm?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, de van egy sejtésem, hogy a tancinőm vonzódik a lányokhoz... Ne kérdezd miért, megérzés.. Mondjuk nem tudom, hogy van-e most valakije... Mindegy, az a lényeg, hogy mostanába többet beszélgetünk meg minden. Elmondom neki a bajaim, meghallgat, megért, segít stb... Gáz lenne ha elmondanám neki, hogy bejön? Nem tudom hogy fogadná. Bizti furcsálná az elején meg minden. De mondjuk úgy mondanám, hogy: "Amúgy szerintem maga egy nagyon rendes, gyönyörű és csinos nő! Párkapcsolatban él?" és ha a válasz igen, akkor "gondoltam, egy ilyen szép nő mint maga nem is lehet egyedül :)" ha nem a válasz akkor "és azt meg hogy? Amúgy ha már annyi mindent tud rólam, elmondanék valamit... biszexuális vagyok!" és akkor majd kíváncsi vagyok a reakciójára.... és ha olyan 'hmmmm' reakciója lesz akkor elhívom valahova. De úgyis azzal állna elő, hogy nem lehet... Mondanám, hogy oké de azért udvarolnék még neki. Na röviden ennyi. Mit szóltok hozzá?
2012. febr. 22. 00:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
egyáltalán hány éves vagy? és ő hány éves? és a szüleid mit szólnának ha járnál a tanároddal aki nem is az ellenkező nemből való... teljes össze omlás -.-" már bocs de nem ajánlom.. csípj fel fiúkat minél előbb és dugasd meg magad
2012. febr. 22. 01:04
 2/24 A kérdező kommentje:
Én 18. Ő 31. Anyámék nem tudnának róla. Meg senki. Ez ilyen titkos dolog lenne ;)
2012. febr. 22. 01:06
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne gáz.

Pl. anyádat elhívni, az már gáz.

2012. febr. 22. 01:20
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sejtem ez kamu kérdés. Ha rossz a sejtésem, akkor is feledd. Nem szabad kikezdeni tanárral.
2012. febr. 22. 01:21
 5/24 A kérdező kommentje:
Hát anyámat igen... Eléggé gáz lenne......
2012. febr. 22. 01:22
 6/24 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2012. febr. 22. 01:22
 7/24 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem kamu a kérdés, engem és barátnőmet érdekelne egy laza éjszaka esetleg hármasban. Én főleg nézni szeretem a huncutságokat, meg van egy pár játékszerünk amit be lehet vetni.
2012. febr. 22. 01:24
 8/24 A kérdező kommentje:
Áh... Az nálam lehetetlen küldetés barátom! Én ilyenekbe nem megyek bele... :) Nem az a fajta vagyok :P
2012. febr. 22. 01:25
 9/24 anonim ***** válasza:
57%
Hol vagy Hitler bácsi? Mindannyian csak rád várunk.
2012. febr. 22. 01:28
 10/24 A kérdező kommentje:
Gonosz :(
2012. febr. 22. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!