Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit vegyek fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Milyen öltözködésű lányok jönnek be? Példát is írnátok?

Nyilván mindenkinek más az ízlése. Vegyük ezt egy közvéleménykutatásnak:D

20/L

2012. febr. 21. 12:48
 1/6 Diavolino44 ***** válasza:
A fiuk nem a ruhara figyelnek hanem ami benne van! Ha jo meretu a cicid azert azt nyugodtan kiteheted valami kivagott felsoben az mindenkinek bejon. :)
2012. febr. 21. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Alapszabály: emeld ki ami előnyös, fedd el ami nem annyira.

Az öltözködésed tükrözze az egyéniséged.

2012. febr. 21. 12:56
 3/6 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Mivel én rocker vagyok, ezért nekem simán bejön, hogy a barátnőm, szintén bakancsban és bőrkabátban mászkál mint én:P Természetesen , lila, zöld, kék, piros színek is megtalálhatóak az átlagviseletében nem csak fekete:)

Továbbá (mivel rocker vagyok) nem jönnek be a plázacicák+diszkós p*csák.

De nyilván fordítva is ez a helyzet:D

20/F

2012. febr. 21. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez a stílus nagyon tetszik: [link] De nem hiszem, hogy ettől te is ilyenné akarsz majd változni...
2012. febr. 21. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél szolid mindenképpen.Aztán azon belül sportos vagy elegáns,legjobb a kettő ötvözete.Első sorban az a lényeg hogy egyéni,utánozhatatlan legyen a stílusod,és hogy magadnak tetszél.Mondjuk ha erről 20 éves korodra nem alakult ki benned határozott kép,az már rég rossz.
2012. febr. 21. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Az mindig figyelemkeltő nálam, ha a lány nem túlzottan egy árnyalatú ruhákban van, de max csak 2-3 látható szín legyen, pl cípő, nadrág, felső/kabát. Kabát alatt persze más színek is lehetnek. :) Én azokat a hüje szőrmés kabátokat utálom, ha olyat látok egy nőn, hát... nem szeretem. A tornacípőt is utálom, a magassarkut is, szóval ami e kettő közt van valahol, az már szépnek mondható. :) Sok féle ruhafajta tetszik lányokon, a cica nadrág, farmer, tökmindegy hogy bő-e vagy simulós, bejön a sportos öltözék is, a vagányabb is és itt nem a cicoma szerelésekre gondolok, szerintem az olcsóbb ruhák is lehetnek menők. Tetszik még az, ha pl nyáron egy nagyon picit a felső engedi, hogy láthassam valamennyire a hasnak egy részét, ( köldök alatt, a felett már sok ) ezek mind-mind tetszenek. :) De legyen olyan az öltözködésed, amiben jól érzed magad, ez fontos. :)
2012. febr. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!