Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a pasimnak Valentin napra? Fiúk ti minek örülnétek?
sztem most elég sok minden van.., de gondolom nem ilyen szivecskés cuccot akarsz, akkor vegyél neki egy nyakláncot karkötőt (?)pont előző héten voltam a b.nömmel venni az ő barátjának karkötőt és nagyon tetszett a fiúnak..
de am elég nagy felhajtást keltenek ennek a valentin napnak(ami szerintem is egy rohadt nagy baromság) minden bolt tele van ilyen szarokkal, de ha egyedit akarsz akkor süss neki valami finomat.. ;) annak tuti örülni fog
és ő mit vesz neked? azt tudod?
Személy szerint én is annak örülnék ha nem lenne Valentin nap. (pontosabban ha nem lenne több mint egy névnap)
Amúgy meg tényleg bármit. A szándék a lényeg, nem?
Süss neki valami finomat :)
A karkötő szerintem megfelel ha nem szeretsz sütni,de hanem tényleg sok dolgot lehet ilyenkór kapni a boltokban ezen a nem kissé felfújt ünnepen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!