Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Bejön nektek ez a módszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Bejön nektek ez a módszer?

2012. febr. 20. 21:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A videón a csajnak, nem a szövege jött be, hanem a testbeszéde, stílusa, DOMINANCIÁJA, magabiztossága.

Egy újabb bizonyíték arra, hogy az ismerkedésben nem elsősorban a külsőd a mérvadó, és nem is az, hogy mit mondasz. (fontos, de korántsem a legfontosabb)

Csak nagyon kevesek képesek elérni ezt a szintet, mert többségünkben annyi szociális gátlás van, hogy már a megközelítés is gondot okoz.

2012. febr. 21. 03:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Maga a módszer, a szöveg abszolút nem jön be, a fellépése viszont laza, ez tetszene. De ha nem az esetem vagy éppen kapcsolatban vagyok vagy valami miatt nem tetszik, akkor otthagyom 2 másodperc alatt.

Ha egy jó pasi jön oda, aki amúgy is tetszene, magabiztosan, de nem tolakodva, arcoskodva, akkor az adójogszabályokat is felolvashatja, akkor is tetszeni fog.

Kb erről szól az ismerkedés.

Aki tetszik, az majdnem mindegy mit csinál, ha nem nagyon gáz, amikor kinyitja a száját, akkor tudok vele kommunikálni.

Aki meg nem tetszik, az tolhat akármilyen jónak tűnő szöveget, csak elhúzom a számat és megyek tovább.

22/L

2012. febr. 21. 13:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

# 11

a külső pont, hogy fontos, elképzelheted ezt a jelenetet egy 165 centis alacsony, pattanásos, görbe hátú, 50 kilós sráccal, a lány már meg sem állt volna neki

ez a srác magas, nem csúnya, és laza

a fellépés fontos, de azért sok mindent nem kompenzál

persze ez a PUA oktatás nagy üzlet, el kell hitetni mindenkivel, hogy képes ismerkedni akármilyen nővel

2012. febr. 21. 14:00
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Én nem az a válaszoló vagyok, de már bocsánat: miért kéne elnézést kérni? Mert ez az egyik LEGALAPVETŐBB dolog, amit anyuci vagy apuci megtanít a kicsi fiának, hogy udvariasak legyünk, és tiszteljük már meg azt a másik embert (még akkor is, ha kevésbé kedveled, pláne ha fel akarod szedni), hogy nem úgy támadom le, mintha a seggemből húztam volna elő, hanem úgy kezdem, hogy "elnézést, "nem zavarlak?". Szórakozóhelyen nyilván nem mondod (bár illedelmesebbek mondják, azok, akinek ilyen bugyuta tanfolyamok nélkül is van csajuk, és nem azért mert gazdagok, vagy mert hűdejól néznek ki), de utcán/boltban, stb. a minimum, hogy mondod. Én ha csak a helyes irányt szeretném is megkérdezni, rögtön ezzel indítok, mert nem egy barlangban nőttem fel farkasok között. Ebből kifolyólag, mivel engem nem hanyagolt az evolúció, és nem ragadtam meg az állatok szintjén, nem a domináns, erejét fitogtató férfiegyed kell, hanem az udvarias, intelligens férfi (aki mondjuk nem is akar zavarba hozni, sem a komfortzónámból kibillenteni, mert értelmes férfi NEM így udvarol). Olyan, akitől gyereket szeretnék, és akitől a gyerekünk megtanulhatja, hogy hogyan illik másokkal beszélni, nem pedig olyan, aki akkora paraszt, hogy kiesik a száján a munkaegység.

20/L

2012. febr. 22. 00:24
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó vagyok, ez még meg kikívánkozik belőlem:

Az a 3 dolog amit felsorolt, mióta belső tulajdonság amúgy? Ebből is látszik, hogy egy IQ-fighterrel van dolgunk.

Mint előbb említettem, ez az egész egy diszkóbeli társalgási szint, az, hogy ez a lány bukott rá, egy dolog. Másrészt, honnan tudjátok, hogy nem kamu telefonszámot adott meg? Vagy ha nem is kamu, de nem koptatta le a gyereket? Mert miután hazament, és ezen elfilózott, tuti, hogy számára is az jött le, hogy egy gyökér találta meg. Ha mégsem, minden bizonnyal szép pár lesznek, sok közös hobbival: ValóVilág nézés, Barátok Közt elemzés, tuctuc zenére seggrázás és piálás. Hmm, szép jövőkép:D

2012. febr. 22. 00:34
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

Na csak hogy tisztázzuk egy kicsit.

10es, azért lenne jóság, ha egy ilyen helyzetben a pasi szájából, nem csak a videóban szereplőéből, egy minimális mentegetőzés, pl ne haragudj, bocsánat, mert a legtöbb EMBER kicsit durcimorci lesz, ha valaki taplómód belemászik az arcába, és tetvesmód semmi köze nincsen ahhoz, hogy emellett domináns-e az egyén avagy sem. Méghozzá azért, mert mutatsz egy kis tiszteletet a másik iránt, és ez rohadtul nemfüggetlen!

Ha határozott fellépéssel, de azért odamondod, hogy bocsi hogy zavarlak, attól még határozott marad a fellépés!

Meg mi az, hogy ki vagyok? Olyan valaki vagyok, aki megadja és el is várja a minimális tiszteletet, amivel egy ismeretlen ember felé fordulunk. Ha teszem azt, megismer valaki, és azok után nem tud tisztelni, mert a kisnyúl szőrös, azzal úgymond nincs semmi bajom. Szíve joga még utálni is.

Másrészről meg szövegértés, ugyanis nem azt mondtam, hogy ez az ember van zavarban, és úgy, hogy nem tudom hány alkalommal megcsinálta és tréningez másokat, eléggé cikinek tartom, hogy hülyeséget beszél. Azt írtam, hogy megértem, ha valaki zavarban van egy ilyen helyzetben, mert nyilván, akinek ez nem megy kisujjból zavarban lesz!

Plusz szerintem nem jó pont, ha zavarba akarsz hozni. Ha kibeszél a bugyimból, jó, sőt, de a zavarba hozástól csak egy lépés, és megsérted, ha eltévesztesz egy mondatot.

Egyébként meg az, hogy egyáltalán próbálkozik valaki (nyilván nem a videóban lévő srácra gondolok), nyilván jó módszer arra, hogy találj valakit. Nyilván nem hülyeség egy szimpatikus csajt/nőt leszólítani az utcán, de az hogy ezt hogyan teszed, na az a nem mindegy.

Egyébként meg az sem igaz, hogy elérhetetlen istennőknek hisszük magunkat. Legalábbis az átlagos nők nem hiszik, sőt, meglepődnél, hogy hány olyan lány van, aki sokkal kevesebbre becsüli magát, mint amennyit érne. Sőt, azok között a lányok között, akik olyasmik, mint a videóban a lány, sokkal több olyannal találkozni, akik az általad említett "elérhetetlen istennő vagyok, viselkedj velem akként" kategóriába tartoznak. (a félreértések elkerülése végett, nem a konkrét lányról beszélek, mert nem ismerem, nem tudom ő milyen, én a hasonlókról beszélek, általában)

Ja és mielőtt jönne a "hol élsz te?" kérdés, itt a földön, látok a szememtől, és annyi még van a fejemben, hogy tudjam is mit látok. Tudom, mit akarok, mennyit érek, mit kaphatok, és jó vagyok vele.

Ez (a videó), így, ebben a formában, egyik se.

2012. febr. 22. 01:48
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

# 14-nek

igazad van mindenben, remélem nem te vagy az utolsó ilyen normálisan gondolkodó nő

2012. febr. 22. 09:31
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

Ne vitatkozzatok nőkkel a nők felszedésén srácok, semmi értelme :)

Írhatnék egy oldalt én is, hogy mi a lényege a PUA-nak, de belefáradtam már, hogy mindig magyarázzam a nők téves, vagy nem téves gondolatait. Aki hiszi, hiszi, aki nem, nem. Nem a nőket kell meggygőzni, hanem magadat, hogy képes vagy megváltozni. Erről szól az egész.

Annyit leszögeznék én is, hogy ez önfejlesztésről szól, a csajozás csak egy folyománya. Ezt a videot eleve úgy nézik a csajok, hogy ez egy PUA, ezért kapásból leoltják, mert ki mondaná azt, hogy ó igen ennek én se tudnék ellenállni (kíváncsi lennék, ha őket megszólítaná így valaki, akkor mi lenne a reakció...amikor nincs idő gondolkodni, mint a neten...akkor derül ki minden, nem a gyk.hu-n) A kérdező meg tényleg ne a nőket kérdezze erről, tudhatná az ő szemszögüket: ha így megy oda bunkó, ha fél, akkor lúzer, Brad Pittet meg hiába várják fehér lovon.

A Barátok Köztös hölgyemény meg óriási tévedésekbe esett a PUA-k életvitelét illetően.

2012. febr. 23. 08:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Engem csak az zavar, hogy értékítéletet mondotok a srác felett, pedig nem is ismeritek. Honnan szűrtétek le, hogy bunkó, nem értelmes stb?? Mert nem kért bocsánatot megszólításkor?

Egyébként örülök azoknak a hozzászólásoknak, ahol leírják a nők, hogy milyen férfit szeretnének. Csak azt nem értem, hogy mi alapján mondják azt, hogy egy PUA nem lehet ilyen. Az, hogy mesteri szhintre fejlesztették az ismerkedési képességeiket, még nem jelenti azt, hogy buta, vagy hogy csak meg akar fektetni. Az én meglátásom szerint azért vonzóak a nők számára, mert vannak céljaik, dominánsak, magabiztosak, és abszolút nem erőfitogtatóak, mint ahogy valamelyik kollegina megjegyezte.

2012. febr. 23. 08:38
 20/21 anonim ***** válasza:

"Aki tetszik, az majdnem mindegy mit csinál, ha nem nagyon gáz, amikor kinyitja a száját, akkor tudok vele kommunikálni.

Aki meg nem tetszik, az tolhat akármilyen jónak tűnő szöveget, csak elhúzom a számat és megyek tovább."

Akkor szerinted hogy lehet, hogy sok csúnya férfinek tizes nője van? (pénz és BMW nélkül)

"Ha mégsem, minden bizonnyal szép pár lesznek, sok közös hobbival: ValóVilág nézés, Barátok Közt elemzés, tuctuc zenére seggrázás és piálás. Hmm, szép jövőkép:D"

Hozzád nincs több kérdésem, ebből látszik, hogy halvány lila gőzöd nincs az egészről. Az oktatásaikon direkt megtiltják, hogy egy csepp alkoholt is igyon az ember, hiszen pont a természetes ismerkedés a cél, a nők tisztelete mellett, intelligensen. Azt, hogy honnan szűrte le a fehérnép, hogy nem lehet intelligens ez a srác, azt nem tudom.

2012. febr. 23. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!