Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejön nektek ez a módszer?
A belső tulajdonság, hogy kedvenc színem a kék gondolatnál hagytam volna ott... az, hogy mit szeret, és az, hogy milyen, két különböző dolog. Én pl. szeretem a spagettit, de ez nem a belső tulajdonságom. No, túlragoztam. Lényeg: nem jön be a módszer.
26N
Miért lenne idióta? Mert szexi? Te sem gondolhatod komolyan, elég felszínes lehetsz.
A vonzalom meg nem azon alapul, hogy mit mondd, hanem, hogy hogyan mondja és milyen a kisugárzása, meg a testbeszéde. Általában a nők kategorikusan elutasítják, hogy egy PUA így felszedje őket, őszintén szólva én is kételkedtem benne, egészen addig, amíg nem láttam ilyet élőben.
Kedves kérdező! Te meg ne a nőktől kérdezd, hogy mi jön be nekik, mert fogalmuk sincs róla.
Egyébként ajánlom a videon szereplő srácot, ha valakinek problémái vannak az ismerkedéssel, nem kevés férfit segítettek már hozzá egy boldogabb élethez a csapatával.
A hőbörgők meg általában azok, akiket senki nem szólít meg (nők esetében), vagy azok, akik egész éjszaka a pultot támasztják egy üveg sörrel és minden nőt verbálisan megdugnak, majd, mikor már eleget ittak, oda is mernek menni a lányokhoz, akik persze elküldik őket teljesen jogosan. Ilyenkor másnap az összes lányt leribancozzák, pedig csak arról van szó, hogy senkinek nem kell egy olyan férfi, aki alkohollal leplezi az önbizalmát. Ennyi a véleményem.
Na jó, most így bámulok ki a fejemből, hogy Jézus szeme, ez bejön valakinél???? Te jó magasságos... (tessék ideképzelni, hogy facepalm, be nem másolom.)
Ezt az ürgét én valami szélsebesen koptatnám le. Lehet, hogy ha az egészet normálisan adja elő, elgondolkozom, rajta, hogy nem pattintom le helyből, de ez így ebben a formában fényévekre van attól, ami az átlagos, de alapvetően intelligens nőknél bejön.
Még odáig csak csak, hogy "Szia, nem szoktam ilyet gyakran csinálni, de..." de hogy a szia és a nem közé mért nem lehet bebökni egy ne haragudj-ot? Minimum. Plusz teljes név, plusz, ha kipróbálod mégis, ki ne nyújtsd a nő felé a mancsodat, mert hihetetlenmód udvariatlan, hogy azt ne mondjam, taplóság. Mindig, ismétlem, MINDIG a ő nyújt először kezet! Értelmes mondatokat kellene alkotni, és ugyan megértem, ha valaki ilyenkor zavarban van, még jó hogy, de ember! Akkor se beszéljél majomságokat a száddal, vagy azt ne úgy add már elő, mintha te lennél a kiskakas a szemétdombon!
Igen, szeretjük a határozott férfiakat, de jobban szeretjük, ha ŐSZINTESÉGET SUGÁROZ! Meg a határozottság nem azt jelenti, hogy nagyflegmán odavonulsz, és tartod a "sztájlt". Tisztában vagyok vele, hogy mennyire para tud lenni odamenni valakihez, hogy marhaságok eshetnek ki az ember száján, de szinte randomra bedobálni valami mondatot, hogy a másik szóhoz se nagyon jut, konkrétan telibetámadni, az minden, de nem bejövős. Komolyan ennél még az is majdnem jobb, ha az időjárást kezded el méltatni!
Az egészből csak a figyelem, az udvariasság és az őszinteség hiányzik.
Ja, és ez a lány nem azért tűnik idiótának, de legyen inkább butácska, mert szexi. A kettőnek egymáshoz semmi köze. Az adott viselkedése láttatja ezt róla (még ha zavarban is van), affektál, stb.
Egyébként meg, tessék, lehet vele próbálkozni. A nők, mármint az ami szerintem a nő, el fog hajtani, ha ebben a formában próbálod meg, de van réteg, amit nem lehet vele fogni, mint látjuk. Ha ilyen kell, tessék. Főleg, mert a nő férfit keres, és alapvető udvariasság nélkül senki nem lehet férfi.
Miért kéne elnézést kérni, már előre??? Mert megszólít valaki? Ki vagy te, már ne is haragudj?! Ha rögtön azzal kezdem, hogy szia ne haragudj, k@rva dominánsnak fogok tűnni a szemedben...
A nőknek a domináns férfi kell, nem a talpnyaló, és domináns nem egyenlő a bunkóval. Az a férfi a sikeres, aki igenis feszegeti a komfortzónát és képes zavarba hozni a nőt. Mert a csoda a komfortzónádon kívül van, de ez nem csak az ismerkedésnél érvényes.
Azt meg erősen kétlem, hogy a srác zavarban lenne, ezek a csávók millió szociális gyakorlatot megcsináltak már és oktatják is, amit csinálnak, kötve hiszem, hogy zavarban lenne, a lány annál inkább.
Az meg, hogy mi udvarias és mi nem...az udvariaskodó, egyből meghívlak egy italra típusú csávók a barátzónába kerülnek, abszolút semmi esélyük. A szövege meg eredményes volt ezesetben, mert felszedte a lányt, egy teljesen normális beszélgetésnél. (a szia cica, van gazdád-féle tapló, bunkó megszólításnál kéne húznod a vészharangot inkább)
Egyébként én már voltam ilyen előadáson és direkt kihangsúlyozzák, hogy ez az egész nem a csajozásról szól, hanem önfejlesztésről. Hogy megmutassák a srácoknak, hogy ők is képesek erre, hiszen manapság a férfiak többsége be sem próbálkozik egy gyönyörű nőnél, mert azt hiszi, hogy Istennő és megközelíthetetlen. Illetve, hogy ez a nők tiszteletéről szól. Egy olyan módszer, ami HA JÓL CSINÁLOD, hatékonyan működik.
A nők általában, ha hallanak ilyenről, egyből ezt mondják, hogy én bizony elhajtanám...de amikor egy udvarias, szerény srác remegő hangon megközelíti, egyből lepattintja, mert nem ez kell neki. Nincs igazam?
Egyébként amit utoljára írtál, hogy lehet próbálkozni ezzel...igen lehet, mert gyakorolni kell ezt bizony. Viszont ahhoz, hogy eredményes legyél, és túllépj a kezdeti visszautasításokon, rengeteg lelkierő kell. Nehéz megváltozni. Rengeteg idő és gyakorlás kell ahhoz, hogy egy srác eljusson erre a szintre.
Két videót mutatnék Neked:
http://www.youtube.com/watch?v=KMoRI3GKRws
Ezen szintén az előző srác látható, és egy olyan lányt szólít meg, mint amilyen kb te lehetsz. Szóval baromi kritikus és nehezen adja magát, de amint rájön, hogy a csávó gond nélkül kezeli a reakcióit (általában egy srác simán befagy, vagy elmegy inkább), megadja neki az esélyt.
Ezen meg az életéről mesél, hogy honnan kezdte és hová jutott. Ha van kedved nézd meg. Én találkoztam már vele és nem a levegőbe beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!