Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell csinálni az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinálni az első csóknál?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
12%

ez kb a 100. ilyen kérdés.

Semmit, mert jön magától. Értsétek már meg! Látszik, hogy még éretlen és fiatal vagy, nem állsz még készen arra, h csókolózz.

2009. jún. 5. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Gyengéden puszilgatod,szopogatod a nyelvét, az ajkát. A nyelveddel átnyúlhatsz a szájába de azt csined ami jó és úgy ahogy jó...
2009. jún. 5. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

elsőnek miért kell oltogatni? ne mond már hogy te az első elött nem izgultál...

én is izgultam de a végén nem lett semmi baj :) sőt meg is dicsértek :D

amúgy csak fogod és lazán átrakod a nyelvedet, a többi tényleg jön magától

csak lassan és ne túl nyálasan ;)

2009. jún. 5. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
8%

lepontoznak...pfff itt kezdődik a szánalmasság-.-'

:D

2009. jún. 5. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

joggal oltogatják , mert már tényleg nem egyszer előfordult ez a kérdés, kétnaponta biztosan van ilyen témájú, olvasson csak utána ott, mikor kiírja a kérdést az oldal mutatja neki a lehetséges feltett kérdéseket,ugyanezzel a problémával "küzdenek" rengetegen, az ő példájukból is tanulhat

az meg teljesen igaz, hogy adni fogja magát a helyzet, oké h izgulsz, de ha most begyakorlod h oké, ha odajutunk akkor először jobbra fordul kettőt a nyelvem, aztán balra kettőt, akkor elveszti a varázsát az egész dolog..az első csók akkor jó ha spontán és közben nem arra gondolsz h úristen merre rakjam a nyelvem..

20/L

2009. jún. 5. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
2%

pf... és engem is lepontoztak

áááh....

2009. jún. 5. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
csókolózni
2009. jún. 5. 22:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kivéve azoknak akik bunkók voltak!
2009. jún. 6. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

én tegnapelőtt csókolóztam először.

jön magátol, ha látod h közeledik és akarod, akkor csukd be a szemed és jön magától én sem hittem el

de nekem olyan jól sikerült h az első 5 perces lehetett utána meg még legalább félóráig kissebb megszakításokkal :D

2010. aug. 23. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!