Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan keltsem fel a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a fiú figyelmét?

Figyelt kérdés
Hát ez úgy kezdődött ,hogy észre vettem ,hogy figyelt a buszon még szeptemberben.. Aztán mostanra nagyon megtetszett... Pórbálok azzal a busszal menni amivel ő. Most pl a héten.. Előbbi busszal mentem (van egy rövides busz ami hozzánk nem jön be) nos ő felszállt... én pedig megérkezdtem a buszmegállóba és láttam ,hogy nézett a buszról. Hát nem tudom mit csináljak. Igazából nem ismerjük egymást.. Csak én kutattam utánna kicsit.. :D Szerintetek mit csináljak ?? FB-M NINCS TÖRÖLTEM MAGAM BIZONYOS OKOK MIATT. KÖSZI A VÁLASZOKAT 15/L
2012. febr. 19. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:
Együtt jövünk buszon és vannak közös ismik akik meséltek róla! :) Amúgy meg első LÁTÁSRA szerelem.. Khm NEM IS LÁTTÁL MÉG!! :D
2012. febr. 19. 18:10
 42/74 anonim ***** válasza:

láttalak a buszon

amúgy nem, nem akarom felszedni csak unatkozok és épen nincs jobb dolgom :D

2012. febr. 19. 18:12
 43/74 anonim válasza:
amúgy szemtem az a fiu aki ilyet írt csak hülyít xDD amúgy velem is volt ilyen csak az nem jött mert elköltözött és a száma sincs meg...de remélem neked sikerül beszélj vele és hát ha hátha :)
2012. febr. 19. 18:13
 44/74 anonim válasza:
na azjó énis unatkozom :D
2012. febr. 19. 18:14
 45/74 A kérdező kommentje:
Jobb is. Amúgy sem tudnál felszedi.. Már a dumád is idegesít...
2012. febr. 19. 18:14
 46/74 anonim ***** válasza:

azt azért nem tagadom, amikor nemet mondtál a lánykérésre az kicsit földhözvágott

igazából elterveztem a közös életünket

dehát mindegy :S

amúgy meg ha eddig nem mentél oda a fiúhoz (SZEPTEMBER ÓTA)akkor ezután se fogsz.

2012. febr. 19. 18:15
 47/74 anonim ***** válasza:
ah kérlek :$ tehát érzel irántam valamit nem de?
2012. febr. 19. 18:16
 48/74 A kérdező kommentje:

Akkor még nem igazán tetszett... csak akkor vettem észre hogy néz.. Decemberben kezdett el érdekelni igazán.

Amúgy meg nem kell áltatnod.. Ami földhöz vágott az csak az igazság volt ,hogy idegesít a dumád.

2012. febr. 19. 18:17
 49/74 anonim válasza:
lehet hogy nem téged nézet csak éppen arra nézet nyem?*.*
2012. febr. 19. 18:18
 50/74 A kérdező kommentje:
Na ez kizárva.. tuti rám nézett. Elég feltünő volt.:))
2012. febr. 19. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!