Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a fiú figyelmét?
Figyelt kérdés
Hát ez úgy kezdődött ,hogy észre vettem ,hogy figyelt a buszon még szeptemberben.. Aztán mostanra nagyon megtetszett... Pórbálok azzal a busszal menni amivel ő. Most pl a héten.. Előbbi busszal mentem (van egy rövides busz ami hozzánk nem jön be) nos ő felszállt... én pedig megérkezdtem a buszmegállóba és láttam ,hogy nézett a buszról. Hát nem tudom mit csináljak. Igazából nem ismerjük egymást.. Csak én kutattam utánna kicsit.. :D Szerintetek mit csináljak ?? FB-M NINCS TÖRÖLTEM MAGAM BIZONYOS OKOK MIATT. KÖSZI A VÁLASZOKAT 15/L2012. febr. 19. 16:39
31/74 anonim válasza:
szeretem hülyíteni az embereket nah :D
titokban ő is szeret csak nem meri bevallani :$ mert olyan kis huncut tudod.....
32/74 A kérdező kommentje:
Kedves lány aki hozzászóltál és egy saját kérdést tettél fel! ne hidd ,hgoy önző vagyok. De feltettem egy kérdést és én már egyetlen választ sem kapok... Nincs vele bajom meg semmi. De a kérdésed mellett az enyémre már senki nem válaszol. :/ Persze nme zavar az egész annyira. Csak alapból azért tettem fel kérdést hgoy választ kapjak én is!
2012. febr. 19. 18:03
34/74 anonim válasza:
akkor írok választ neked.beszélj vele kérdezd meghogy hívják amikortalálkouol vele jelöld be facebookon és utána a többi jön magától
35/74 A kérdező kommentje:
Természetesen, hogy NEM!
Lehet ,hogy 15 vagyok (most leszek 16 márciusban) de naiv nem vagyok és nem szeretem ha hülyítenek. Keress valaki mást. ;) puszi ölelés.
2012. febr. 19. 18:06
36/74 anonim válasza:
de azt se értem szeptemberbe volt hogy találkoztatok akkor hogy tetszhetett meg 2012 be amikor még nem is beszéltetek?:)
37/74 A kérdező kommentje:
Direkt kiemeltem ,hogy nincs FB-m bizonyos okok miatt.
2012. febr. 19. 18:07
38/74 anonim válasza:
uccsó: tudod első látásra szerelem
MINT NEKEM A KEDVES KÉRDEZŐVEL AKI ELHAGYOTT, ÉS MOST A SZÍVEM DARABOKBAN :@
küldesz magadról képet?
39/74 anonim válasza:
a fiúnak írom annak a hülyítönek h elösször jó vicces de már kezd unalmas lenni hogy itt akarsz interneten gyakori kérdésekbe felszedni egy lányt akit nem is ismersz...mivan nem juttnak neked már nem azért bocs...
40/74 anonim válasza:
hát ha nincs fészbukod valahogyan szerezd meg a számát és hívd fel vagy valami :) velem is volt már ilyen....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!